Šta je novo?

Iskustva sa Asus A3 notebook-om?

johndoe48239

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2005
Poena
304
Elem, konfiguracija je sledeca (u pitanju je model A3500 L)
Intel Centrino 1,5
15" Monitor
256Mb RAM
HDD 40Gb
DVD/CDRW
Wireless, Card Reader, 4xUSB, IR....

Zanima me kakva su vasa iskustva sa ovim notebook-om a i generalno sa Asus-ovim notebook-ovima. Prvenstveno me zanima ponasanje u radu, zagrevanje baterije, da li se pri zagrevanju zagreje i touch-pad; koliko dugo traje baterija, da li se ispravljac pregrejava... itd

Hvala svima na odgovorima!

pisano sam o tome ranije, al ne secam se gde...
ja imam a3500n, ali koliko vidim isti su...
kupio sam ga pred novu godinu i u martu mi je crkao hard iz nepoznatih razloga...
zamenjen je i od onda nemam primedbi
generalno, dobra naprava, jedina zamerka s moje strane je to sto je pre recimo 2 meseca poceo bas da se greje, toliko da je plastika koja pokriva hard pocela da se krivi i skripi...
baterija, zavisno od upotrebe, izdrzava izmedju 2 i 4,5 sata... ispravljac se naravno greje,ali u granicama normale...
ono sto je mene privuklo je 2 god garancije, koju su ispostovali i stvarno bili ekspeditivni, tako da nemam nameru da ga menjam bar jos izvesno vreme :D

pozz

boggyman, hvala na odgovoru! Procitao sam ja nekoliko stvari o ovom notebook-u i ovde i na nekim stranim sajtovima, ali rekoh da pitam za neka licna iskustva.

Zakljucio sam po pricama drugih ljudi da se kupovina notebook racunara prakticno svodi na cistu srecu! Da u principu nema nikakvog pravila. Mozes da kupis nov notebook kao sto je ovaj za jedno 700e i da ti radi besprekorno, a mozes i da kupis neki model od 2000+e i da ti crkne posle mesec dana.... a moze i da bude obrnuto

Za sada imam nameru da kupim ovaj Asus-ov model pa sta bude bude :)
Mada pre nego sto ga zaista kupim ne bi skodilo da cujem jos neka iskustva. Trenutno me najvise brine zagrevanje touchpad-a kod ovog Asuso-vog modela, pa ako neko ima takvo iskustvo (ili ne) neka ga slobodno prenese :)

hvala svima,
pozz

Nazad
Vrh Dno