Šta je novo?

Iskustva sa ANTEC kucishtima?

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Imam nameru da pazarim SLK2600AMB (300w) pa me interesuju vasha iskustva. Po kojoj ceni mogu sada da se nadju ista (moze i na pm). Da li ce mi vo napajanje biti dovoljno za a64 konfu? Nemma neku nameru da overclockujem neshto preterano. Ostatak mashine uglavnom standard. DVDRW, 9550, 512, 1xHDD, muzichka, modem...

pa cuj, tu si negde, na granici, ja sam uzeo SLK3700BQE sa 350w i bogme naponi nisu sjajni, menjacu napanje sigurno.

Ja imam vise od godinu dana Antec SLK3700AMB i prezadovoljan sam !!! Bolje od svakog Chieftech-a. Napajanje ima PFC, i izdrzava svasta! Do skoro sam imao u masini AXP3200+, 512MB, 2x80GB, DVD-ROM, DVD-RW, HDD-RACK sa jos jednim hardom, ATI9800AiW, Live5.1 i modem i sve je radilo savrseno !! Naponi koje daje napajanje su vise nego zadovoljavajuci za neko "normalno" koriscenje a s'obzirom da sam ja malo clock-nuo masinu sve je ok!!
Moja preporuka. Pozdrav.

U SLK3700 - BQE i AMB su drugacija napajanja, meni je zapao izgleda losiji primerak!

Moguce. Jel' ti je napajanje SMART i dali ima one holograme svuda po etiketi koja je zalepljena na napajanju??

Dark_AveNGER je napisao(la):
Moguce. Jel' ti je napajanje SMART i dali ima one holograme svuda po etiketi koja je zalepljena na napajanju??
Da i evo koje ima moj SLK 3700BQE - Single fan 350W SmartPower, i po svemu sudeci nije bas nesto ljubitelj prescot core cpu-a, barem ne moj primerak.

Marti Misterija je napisao(la):
Da i evo koje ima moj SLK 3700BQE - Single fan 350W SmartPower, i po svemu sudeci nije bas nesto ljubitelj prescot core cpu-a, barem ne moj primerak.

Koliko vidim na sajtu, razlika je i u boji. AMB je bronzane boje.

Gde se u BG mogu naći SLK3700BQE ?

Poslednja izmena:
chorlya je napisao(la):
I ja trazim to BQE kuciste, da li neko zna gde moze to da se pazari u SCG ili okolini?

U SCG ga izgleda nema. Pakom koji im je uvozio, nije me udostoio ni da mi odgovori na mail. :S:
Anteca je bilo HR i SLO ali treba proveriti kako sada stvati stoje. U međuvremenu sam morao da nađem drugo rešenje. :S:

Poslednja izmena:
Na zalost i ja sam morao da nadjem drugo reshenje :(
Nisam ga nashao :(

Antec SLK3700AMB >>> Review

Antec SLK3700BQE >>> Review

A sa ovim sam jako zadovoljan Antec SLK3000B >>> Review

Mislim da bi za Preshote ovo 3000B bilo optimalno rešenje, na kraju krajeva zbog njih i ima ovih otvora na stranici.

Poslednja izmena:
Genghis Khan je napisao(la):
Imam nameru da pazarim SLK2600AMB (300w) pa me interesuju vasha iskustva. Po kojoj ceni mogu sada da se nadju ista (moze i na pm). Da li ce mi vo napajanje biti dovoljno za a64 konfu? Nemma neku nameru da overclockujem neshto preterano. Ostatak mashine uglavnom standard. DVDRW, 9550, 512, 1xHDD, muzichka, modem...
Ja imam bash to kuciste i zadovoljan sam,naponi su odlicni skoro idealni.Mana je sto je prilicno usko iznutra tako ako budes imao potrebu da vadis procesor moraces da skidas napajanje :S: pa tek onda da vadis quler.Mozes zamisliti kako je meni bilo kad sam htio da maknem procesor a preko njega je TT12
Prvo skinem napajanje pa fan sa tijela kulera pa onda provucem napajanje izmedju sipke na kucistu i tijela onda tek skidam tijelo pa onda procesor.Prilicno zamorno,drugo ako ti neki opticki uredjaj bude zauzimao treci slot na kucistu onda se pozdravi sa trecim dimom za memoriju :D .Ozbiljno jer cd-r/cd-rw nebitno pokriva treci slot i tu ne mozes staviti memoriju.Onda dobijas samo jedno leziste za osmicu.Inache kuciste je kvalitetno i prilicno masivno.

ivo.r je napisao(la):
U SCG ga izgleda nema. Pakom koji im je uvozio, nije me udostoio ni da mi odgovori na mail. :S:
I ja sam pre nekog vremena probao da saznam da li imaju nameru da uvezu pomenuto kuciste, ali sam umesto odgovora na pitanje dobio predavanje na temu da bas i nije lepo da ja njih pitam da li imaju nameru da uvezu neke tihe komponente (izmedju ostalog i pomenuto kuciste) s obzirom na situaciju (finansijsku) u kojoj se zemlja nalazi :S:

Stvorenje je napisao(la):
A sa ovim sam jako zadovoljan Antec SLK3000B
I ja bi bio :D
To je naravno jos zanimljivije kuciste, ali ce se verovatno jos teze naci kod nas posto nema napajanje (mada i cena mu je skoro srazmerno manja) ;)

Dakle da malo prosirimo potragu, ako neko ima neku konkretnu informaciju o tome gde se moze kupiti neko od dva pomenuta kucista neka pise ovde. Eventualne ponude na pp ili email.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno