eh, ja sam preskocio 6510, jer je isuvise mali... a ne nudi osim dimenzija nista bitno sto nema moj 6210... 6610 ima kolor ekran, polifona zvona i blutut... pa sada o njemu razmisljam, mada je cena prejaka (450+ eura). sada je i Eriksonu T68-ici pala cena dosta... pa je i on zanimljiva kupovina...
3510 ne treba porediti sa serijom 6xxx ... To sto ima 500 mesta u imeniku, ne znaci da je serija 3 po karakteristikama dostigla seriju 6... Nokia 3xxx ce uvek biti low end (bas me zato raduje 3510 koji bi trebalo da ima odlicnu cenu za jedan telefon sa ogrominim lcd ekranom i vga kamerom), 5xxx prosek i za posebne namene, 6xxx poslovni telefoni, 7xxx za tech. frikove a 8xxx za bogate fensere... Naravno, 8110 je sada jevtin, govorim o aktuelnim modelima iz pomenutih serija...
Sto se tice polifonih zvukova, 3510 ima i piezo i zvucnik i motor, zbog toga i jeste malo masnivniji.... zato uvek imas profile pa kada si u gradu u bucnom okruzenju, stavi monofone zvuke i vibro, a kada si u kuci, profil sa polifonim melodijama....
Nadam se da je takav i 6610, mada cu pre uzeti T68 ako 6610 bude dugo skup!