Šta je novo?

Iskopah crack za Fine Reader 6

Bane-Nis

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2000
Poena
660
Ko zeli nek mi se javi da mu prosledim na mail..:wave;

crack radi 100% licno sam se uverio (na ver PRO)

Bane-Nis je napisao(la):
Ko zeli nek mi se javi da mu prosledim na mail..:wave;

crack radi 100% licno sam se uverio (na ver PRO)

xe, xe ja imam Corporate Edition :p

Re: Re: Iskopah crack za Fine Reader 6

xe, xe ja imam Corporate Edition :p

Jel to ona verzija od 66MB? Ja sam nasao link ali mi treba satelit ili nesto slicno za DL.
P.S.
Kako radi sa cirilicom?

A imaš li i za Office verziju???

I, još, Siguran li si bratko be da to radi baš 100%, mislim jesi li probao baš sve mogućnosti?:D

Meni su mnogi krekovi izgledali da rade dobro sve dok ne bih probao neke funkcije za koje bi se pokazalo da ne rade onako kako bi trebalo da rade. Čak i kada kupiš čitav CD sve sa disketom na kojoj se nalaze instalacioni fajlovi.:mad:

Re: Re: Re: Iskopah crack za Fine Reader 6

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Jel to ona verzija od 66MB? Ja sam nasao link ali mi treba satelit ili nesto slicno za DL.
P.S.
Kako radi sa cirilicom?

Da ta, preko eon-a to je oko 5 min :)

Nemam nista da skeniram, a nemam imao vremena i volje da testiram, te za sada stoji na hardu :)

by the road, imam ovaj krak koji pro verziju skinutu sa abby sajta pretvori u corporate edition, za sada radi ali nisam bas nesto tvrdo testirao! Jel tvoj pretvori u pro? I u cemu je razlika? Potpuno sam novi sa ovim programom

alarmos je napisao(la):
by the road, imam ovaj krak koji pro verziju skinutu sa abby sajta pretvori u corporate edition, za sada radi ali nisam bas nesto tvrdo testirao! Jel tvoj pretvori u pro? I u cemu je razlika? Potpuno sam novi sa ovim programom

ne znam sta mu radi krek - ali ovo sto si postovao radi savrseno!! :)
hvala!!!

koliko sam cuo ne moze se u corporate verziju importovati srpska cirilica zato sto postoje dve verzije abbyy-ja - za zapadno-evropsko i istocno-evropsko trziste... ova corporate koja se pojavila na netu je za zapadno-evropsko trziste... da li je neko probao i uspeo da u nju importuje srpsku cirilicu na neki nacin ???

dosadasnji utisak u radu sa 6-icom je veoma zadovoljavajuci - mada kada je malo losiji izvor skeniranog dokumeta hoce da obrne sken i da onda apsolutno nista ne prepozna ... mozda mu treba okrenuti da skenira naopako pa nek on okerene kako treba!! :)
neki ljudi su se zalili da ne mogu skenirati iz abbyy-ja mada ja tih problema nemam sa hp2200c...

Pa ovaj krak se svodi na onu foru skines PRO sa ABBYY-ja on je kao ono fora da kliknes 15 puta ili da 15 sati radi al ovaj krak (u pitanju je exe fajl preko koga se startuje program) uvek vraca na 15 (nema odbrojavanja :D)
ko je zainteresovan moze ga naci OVDE ... bolje ovako nego svakom ponaosob da saljem - nisam ocekivao ovoliki odziv :)

Da pitam (još jedared) Ima'l ko za Office verziju 6 il' nemaboom.
Znate, Office verzija je mnogo korisnija za naše uslove jer u njoj možete praviti srpski rečnik ili višejezički rečnik za prepoznavanje reči, što je mnogo dobro i štedi jako puno vremena.

Dakle ima'l il' nema:confused:

Visente je napisao(la):
Da pitam (još jedared) Ima'l ko za Office verziju 6 il' nemaboom. ...

izgleda da je nema barem u ovom momentu - jer se ni na sajtu ona ne pominje

HALO!!!

pa vec dva razlicita kreka zakacena u topiku? sto ostavljate mail-ove??

Bane-Nis je napisao(la):
pa i PRO radi to

Ne, ne radi.

User Languages and Language Groups;
Creating a New Language; i
Creating a New Language Group

Su opcije koje su

"only available in FineReader Office version"

ili ti dostupne samo u FineReader Office verziji.

Ako znaš način kako da budu dostupne i u Pro verziji to bi mi bilo jako drago, da ne moram da se bakćem za Office verzijom koja je uvek zahtevnija.

;)

Visente je napisao(la):
Ne, ne radi.

User Languages and Language Groups;
Creating a New Language; i
Creating a New Language Group

Su opcije koje su

"only available in FineReader Office version"

ili ti dostupne samo u FineReader Office verziji.

Ako znaš način kako da budu dostupne i u Pro verziji to bi mi bilo jako drago, da ne moram da se bakćem za Office verzijom koja je uvek zahtevnija.

;)

a ti imas fine reader 6 i tvrdis da toga nema??

btw kako da mi FR 6 napravi tabele (ako su na skeniranom dokumentu tabele) kao sto je to normalno radila 5-ica ?

D-KEE je napisao(la):
a ti imas fine reader 6 i tvrdis da toga nema??

btw kako da mi FR 6 napravi tabele (ako su na skeniranom dokumentu tabele) kao sto je to normalno radila 5-ica ?

Šesticu nisam još ni video. Imam 5.0 i ono gorespomenuto se odnosi na verziju 5.0 Hoćeš reći da 6.0 Pro verziji postoji ta mogućnost?

Odgovor na tvoje pitanje, budući da nism radio sa 6.0 ne znam.

:wave;

Nazad
Vrh Dno