Šta je novo?

iskace mi security warning

jaybox

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
319
iskace mi security warning a nemam security center instaliran na xp-u
milslim da je sa operom sve u redu.
ne znam koji fajl pokrece ovaj glupi security check kada kliknem na neku sacuvanu htm ili html stranu. za mht ne iskace ovaj prozor.
da li neko ima ideju sta je..

Prilozi

• pic_.gif
    pic_.gif
    8.5 KB · Pregleda: 105
Ta dole ikonica me neshto asocira na Win firewall. Shta se deshava ako kao default browser stavish Internet Explorer? Pokushaj. On je "bezbedan" za M$ firewall. LOL

firewall service mi je disabled,
firewall mi je jetico, ali on nema veze sa ovim.
a sto se tice pa internet explorera,pa nemam ga, ali videcu sa firefoxom mada opet nije mi resenje da menjam browser, ali hvala na savetu..

Imas u internet options Security Tab. Tu proveri setovanja za Local Intranet!

Imas u internet options Security Tab. Tu proveri setovanja za Local Intranet!
a internet options cega, ako mislis na operu, tu na security options je: fraud protection, security protocols i master password, tu mi je sve po defaultu.

aha mozda mislis na control panel options, hajde videcu to sutra jer mi je nna drugom kompu ta problematika..

problem je naprasno nestao kao sto se i pojavio.
mislim da je stvar bila u microsoft-ovom firewall-u, koji nisam koristio. iako je disabled, u registru je neka stavka greskom sa 0 skocila na 1, neki firewall bug i eto popup upozorenja. hehe kako sam ovo strucno objasnio,
sve u svemu hvala svima na savetima.

e pa nije nestalo nego samo otvara za neke htm i sve html fajlove, a ne otvara za mht fajlove, koji mu je djavo? pocinje da me nervira..

pomagajte

Imam slican problem.
Kada pokrenem doticni program iskoci mi prozor (videti attachment), gde kaze da izdavac ne moze biti verifikovan jer nema verifikovan digitalni potpis, pa uvek moram kliknuti na Run da bi pokrenuo program.
Ne bi ovo bio problem ali imam u Task Scheduler-u stvari koje ovaj program pokrecu automatski.
Inace sam primetio da se ovo pocelo desvati posle instalacije IE7 ali ni posle iskljucivanja security stvari u njemu nista se nije promenio.:S:
Any help?

Prilozi

• open.jpg
    open.jpg
    19.2 KB · Pregleda: 60
recimo, Kaspersky?

Pokušajte da u servisima da isključite Microsoft Security Center :)

Desno dugme na My Computer - Manage - Services and Applications - Services

Tamo nađete servis koji se zove Security Center i prebacite ga na disabled. Posle toga vam više neće dosađivati.

edit: Mislim da se baš tako zove (nemam XP trenutno pa ne mogu da proverim), ali i ako se ne zove tako ima neko veoma slično ime.

Poslednja izmena:
Ajde da odgovorim samom sebi, mozda ce jos nekome biti korisno.

Pokrenemo IE7-->Internet Options->Security Tab->Local Intranet->klik na Sites dugme->i tu treba da je cekirano Include All Network Path (Automat.Detect sam iskljucio), naravno i ostalo moze da ostane cekirano.

Pokušajte da u servisima da isključite Microsoft Security Center :)

Desno dugme na My Computer - Manage - Services and Applications - Services

Tamo nađete servis koji se zove Security Center i prebacite ga na disabled. Posle toga vam više neće dosađivati.

edit: Mislim da se baš tako zove (nemam XP trenutno pa ne mogu da proverim), ali i ako se ne zove tako ima neko veoma slično ime.

kakoovo uraditi u Visti? kad se uradti tako, opet izlazi balon sa konstatacijom da je Security Center iskljucen........:S:

kakoovo uraditi u Visti? kad se uradti tako, opet izlazi balon sa konstatacijom da je Security Center iskljucen........:S:

Prvo u Security Centru ideš na opciju "How security center alerts me" ili tako nešto... i isključiš sve. Onda tek isključiš Security Centar servis.

uradio, pomoglo...
:wave:

Nazad
Vrh Dno