Imam dosta iskustva sa kolenima. Pre svega moras da uradis magnetnu da snimis koleno, sve ce doktor videti onda (rentgen je gubljenje vreme, samo za kosti vredi) - posto te posle toliko vremena zeza, moguce da nesto ima u kolenu od te povrede, parce meniskusa se najcesce odlomi pa smeta ili je ligament problem.pozdrav ljudi imam jako velikih problema sa hrskavicom na levom kolenu, problem je nastao kada sam na fudbalu iskrivio nogu u kolenu pri doskoku i seo na nju, kvrcnulo je nešto i od tada je sve krenulo,treniram fudbal radim fizički posao, počeli su problemi pre jedno četiri godine i sve je gore i gore, imam 29 godina a već sada me bude bolovi u kolenu, obišao sam sve forume ali su to sve stare teme, šta vi predlažete Da li ste imali iskustva sa tim, da kažem odmah da ne pomaže ojačavanje mišića, već je ojačano, hvala unapred
iskreno ja i dalje živim i ponašam se kao da mi nije ništa jer sam tvrdoglav, ali evo vremenom dođu dani kada ne znam šta ću od bolova, i dalje treniram pod bolovima, išao sam privatno kod 2 ortopeda, jedan je rendgenom snimio i rekao normalno da idem kod njega na terapije koje koštaju 700 EUR a drugi je za pet minuta rukama opipao čuo kako puca koleno dok radim čučanj i rekao mi da ne hodam u stepenice ne trčim ne vozim bicikl ne vozim auto sa manuelnim menjačem, u prevodu da ne živim, a bez sporta ne mogu, onda mi to jedino preostaje da uradim magnetnu i da idem državno jer i nisam mu baš u nekoj finansijskoj situaciji da mogu da idem kod privatnika da rešavamUtvrdi stanje prvo, snimanjem, da nešto nije puknuto tu i dalje, a treba rešavati na neki način.
Ne smem da ti savetujem da trčiš, dok to ne uradiš da znaš da je bezbedno. Meni je trčanje rešilo užasne bolove koje sam trpeo cirka 15 godina.
skontao sam da kad lezim i drzim tu nogu ispruzenu,pa kad hocu da savijem jako boli,i imam bolove u zadnjem delu kolena to sam zaboravio spomenutiMa on brlja sve vise, ti saveti su previse defanzivni, tako je i meni svasta napricao - kao cuvaj se, nemoj vise trcati i cucnjeve nemoj, ja se vratio 100% u sve normalno, nista mi od toga ne smeta ni najmanje, mrtvo dizanje, cucanj do peta cucnem skroz, spritnovi, sve ok. I sto vise trcim noge su bolje. Najgore za kolena je sedenje i noge pod 90 stepeni duze. Sto vise ih drzati skroz ispruzene u mirovanju.
Cudi me da nije preporucio snimanje. Ja sam kod njega isao davno, uvek se kretalo od magnetne.
VMR kod Sajma i traži da ti dr Vesna Njagulj piše izveštaj.iz novog sada sam da li imate neku preporuku gde uraditi ili je svejedno
Samo da javim utiske. Nemaju nikakav ukus ili miris, što je odlično, upiju sokove gulaša. Blago gumenasta tekstura, što mi je isto dobro.Hehe od cega su, od vazduha - kako izgledaju kada se skuvaju?
Ako imaš slobodnih 5 kvadrata u stanu, možeš da napraviš svoju teretanu. Half rack, klupa, šipka i tegovi. To je sve što ti treba, a isplati se za godinu dana, po tim cenama članarine u teretani.Kad smo kod zdravlja ja sam htio da kažem da imam 87kg na 170cm većinom u stomak i glavu pa bih pokušao da krenem u teretanu i da smanjim unos hrane.Ali kad god pogleda enormno su velike cijene od 60e/7000rsd pa naviše.Ako ko zna neku jeftiniju teretanu na zvezdari da mi preporuči za totalnog početnika bez imalo snage u rukama i djelimično malo u nogama(naravno od šetnje).Htio bih da smršam eto da se vratim kao nekad ne sad da bude napucan kao neki bilder i to.
P.S. Zaboravio sam da je Zvezdara dosta velika ja živim kod Đerma tamo da mi je blizu i crveni krst i Vukov i Lion i Bulbulder...
ahijel je npr 7200 to je ako jeftinije ovo ostalo od 8000 pa naviše.Mada sam našao jednu za 4000 i jednu po-pet 06-16 za 3200
Samo disciplina donosi rezultate, volja je slaba pokretačka snaga u dugom roku, koliko god volja bila jaka, vremenom popusti. A za muškarca je dobro da trenira i samodisciplinu uz fizički trening. Što se tiče gluteus vežbačica u specijalnim helankama, ne volim da ih gledam, odvlače pažnju, a znam da neću .... milovati.😂За тренинг код куће треба гвоздена воља, коју нажалост многи немају. Ко хоће да почне са тренингом, најбоље да уплати теретану, ем ће имати још људи/жена, па има човек још већу мотивацију, плус има шта и да се види 🙂.
Ако ћемо свако лично због чега тренира, и ја превасходно тренирам због свог здравља и мобилности, наравно изглед на то је само бонус. Али када бих рекао да ми није драга глутеус екипа у теретани и, слагао бих🙂.Samo disciplina donosi rezultate, volja je slaba pokretačka snaga u dugom roku, koliko god volja bila jaka, vremenom popusti. A za muškarca je dobro da trenira i samodisciplinu uz fizički trening. Što se tiče gluteus vežbačica u specijalnim helankama, ne volim da ih gledam, odvlače pažnju, a znam da neću .... milovati.😂
Kod kuće sam najbolje napredovao, sad u koju god komercijalnu teretanu uđem (ponekad), među 5% najjačih sam. Disciplina, stalak, klupa, šipka i tegovi. Nikakve fensi sprave nisu potrebne. A ko voli teretanu, da bude među ljudima i da gleda helanke između gluteusa, ok je i teretana.🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari