Šta je novo?

ISDN sms?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MrSa

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Znam da je moguce slanje sms-a sa ISDN linije u inostranstvu i na fiksne i na mob. tel. Pitanje je da li to radi i kod nas, i koji je "serisni centar". Tanx

Eh, i meni je na Gigaset-u prvo ta opcija pala u oci... Mislim da znas koliko je napredan nas Telekom... :mad:

I ja sam video to na Gigasetu. Prijatelj mi radi na centrali pa kaze da u Mk je potrebno samo nadogradnja softvera za tu funkciju. Ako su i kod vas novije centrale onda velika je verovatnost da bude uskoro.

Bice , bice za par godina valjda ..:D

Evo Telekom nudi telefone koji imaju sms opciju. Da li to znaci da cemo uskoro moci slati SMS preko ISDN....

I kod mene na Gigaset-u samo postoji ta opcija :( ali trenutno dzabe.
Mada je telekom najavio da ce pustiti tu uslugu do kraja ove godine. Izgleda da ih je adsl omeo u tome, ne mogu da postignu sve.
Znaci kasni adsl a sms ce tek da kasni :(

Ja sam cuo da to sluzi samo za slanje poruka izmedju slusalica, posto na jednu bazu na gigasetu moze da ide do 8 slusalica.

Pa ima i ljudi koji zive u kuci sa vise spratova :D

Najjači je waikiki koji je iskopao thread iz februara 2002. godine :D

hah pa video temu na es pa je oziveo i ovde :D

inace verujem da ce nakon 4 godine, waikiki opet iskopati temu i napisati da mu radi sms preko fixnog i to sa novog operatera fixne telefonije :D

inace verujem da ce nakon 4 godine, waikiki opet iskopati temu i napisati da mu radi sms preko fixnog i to sa novog operatera fixne telefonije :D

He.he.. bas tako. Sad tek vidim od kad je ova tema. J***te, pa od 2002. A od SMS-a ni makac...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno