Šta je novo?

ISDN - problem sa aktiviranjem MSN brojeva

darkot

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2004
Poena
604
Posle nekog vremena sam resio da aktiviram MSN brojeve koji su mi dodeljeni kad sam uvodio ISDN. Povezao sam netmod uredjaj sa kompom preko usb-a, instalirao drajvere i naizgled sve radi kako treba (128k internet, komunikacija sa netomdom itd). Medjutim, nikako mi ne uspeva da aktiviram jos jedan (msn) broj, pokusavao sam i preko configuration managera i preko hyper terminala, kako pise u uputstvu. Sustina je sto netmod prikazuje da je taj broj na izlazu ab2 (kako sam podesio), ali broj ne radi tj. i dalje su mi obe analogne linije na osnovnom (glavnom) broju. Kada pozovem msn broj sa mobilnog dobijem poruku "birate nepostojeci broj" ... hmh.
Zvao sam telekom, ali mi je covek objasnio sve sto sam vec uradio ... kaze moralo bi da radi :crash:

Ima li neko ideju sta bi moglo da bude??

Pošto je nepostojeći broj, neka Telekom proveri da li ti ga je uopšte dodelio.

Da, slazem se sa Heinz-om...

Da li si na dosadasnjim racunima imao te "ostale" brojeve istaknute (verovatno sa 0 impulsa)...

Ako ti ih u startu Telekom to nije dodelio onda ti sad to ne mozes da aktiviras samo preko netmod-a...

Turbo

MSN se plaća po (ja mislim) 25% od pretplate, i to ide među ostalim dodatnim uslugama kao stavka na računu. Proveri prvo na računima šta sve plaćaš.

Postoje ta dva msn broja i u ugovoru i na racunima za telefon .. naravno cifra je do sada bila 0 dinara.

Hvala na odgovorima ..

Poslednja izmena:
Resio sam problem, brojevi su bili dodeljeni ali ne i ukljuceni ... to je telekom.
Hvala svima jos jednom :)

Vrh Dno