Šta je novo?

isdn Intracom netMod -- UZAS!!

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
znaci totalni uzas!
ako hocu da se konektujem moram da reinstaliram uredjaj!

da li to radi jos nekom ili su u pitanju driveri ili sta??

imam xp sp1 i sve radi ko zmaj!
povezan je preko usb ..

ponekad mi ne dozvoljava da ugasim komp!

ima li neko savet resenje bilo sta??

Ne prenagljuj...
Eksperimentisi malo sa uredjajem, citaj uputstvo i najverovatnije ces resiti problem (osim ako je netMod neispravan).

Za pocetak povezuj se samo preko jednog kanala , pa kad sve resis da fura Ok, onda probaj sa dva -ne koristi onu ikonu za povezivanje na dva kanala vec ukucavaj AT komandu B0KAS0...

imam ga na poslu, radi super sa tri broja, vezan usb-om na masinu, win2k server OS i super sljaka sa svojim sw-om.. dva kanala idu na bandwidth on demand i to radi stvarno super...

cuo sam da je problem da se namesti pod linuxom, ali jos uvek nisam pokusavao tako da ne znam koliko ima istine u tome.

uredjaj sam promenio.
problemje ostao isti.
hoce da me konektuje na 2 kanala kad cekiram mlppp ali kad to odcekiram nece da me konektuje uopste.
sad sam uradio firm. upgrade na 3.79 i sve je isto..

ajde cu da probam da reinstaliram xp veceras ali sumnjam da cunesto postici :(

kazu da ima konflikt ako je u masini jos i analogni modem, ali ja sam taj modem skinuo i deinstalirao pre nego sto sam instalirao net mod..

neznam videcu ...

hvala momci za odgovore..

ako neko ima neku ideju nek kaze !

TEP3A je napisao(la):
uredjaj sam promenio.
problemje ostao isti.
hoce da me konektuje na 2 kanala kad cekiram mlppp ali kad to odcekiram nece da me konektuje uopste.
sad sam uradio firm. upgrade na 3.79 i sve je isto..

ajde cu da probam da reinstaliram xp veceras ali sumnjam da cunesto postici :(

kazu da ima konflikt ako je u masini jos i analogni modem, ali ja sam taj modem skinuo i deinstalirao pre nego sto sam instalirao net mod..

neznam videcu ...

hvala momci za odgovore..

ako neko ima neku ideju nek kaze !
jesi li probao da ga kacis na serijski, meni je na jednoj masini samo to proradilo...

nisam probao na serijski port da ga kacim..

pokusavam da to ostavim kao zadnje resenje..

problem je utome sto, kad reinstaliram uredjaj on lepo radi i kaci se na 64 e sad kad probam na 128 dakle cekiram na onoj ikonici mlppp on me zakaci na 128 ali samo kod pojedin provajdera i to je ok.

e sad kad hocu da se ponovo zakacima na jedan kanal , dakle da odcekiram opciju mlppp on vise nece da me kaci posle toga...!!!

evo sad sam reinstalirao uredjaj i poznao yubc i radi bas fino po jednpom kanalu..

sad ili da nikad ne pokusavam da koristim drugi kanal (sto je idiotski) ili moram da mu nadjem resenje..

jos malo cu da cackam pa cu da reinstaliram os pa ce mo da vidimo..

jos jednom hvala na podrsci!!

Nemoj da koristis ikonicu iz tray-a nego direktno kucaj stringove u properties od modema.

ok..
evo radi sa stringovima..

medjutim, sad su mi telefoni zauzeti!!!

mogu da zovem, ali kad me pozovu sve je zauzeto na oba broja!

e to sad moram nekako da resim!

neki savet po tom pitanju??

Imao sam isti problem kao i ti dok sam koristio ikonu iz sys treya . Kad se povezem na 128 radi ali posle uopste ne mogu da se povezem...zato sam ti i reko da je batalis

Sto se tice zauzeca telefona verovarno ti je cekirana neka opcija, ali provalices brzo sta je u pitanju pa ce sve biti Ok...

Nazad
Vrh Dno