CvikiFaQ
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2005
- Poena
- 301
Imam problem koji me u poslednje vreme jako nervira. Posto se ja ne razumem bas najbolje treba mi pomoc.
Mada nisam siguran da mogu ovaj porblem da resim za dz.
Koristim Windows XP pro SP1
Svaki put kada odem na neki java chat ili igram neku besplatnu 3D MMORPG igru (poput runescape - a ili Knights Online - a) posle par minuta ekran mi poplavi I dobijam sledecu error poruku:
Koliko sam ja cuo taj error moze biti izazvan na vise nacina:
1) Konflitom izmedju hardvera,
2) konfliktom izmedju softvera ili
3) zbog loseg drivera necega.
Ja sam pokusao da iskljucim neke ne potrebne procese i izvadio sam floppy, cd/rezac i DVD (negde sam cuo da i napajanje moze da izazove taj error :trust: mada ti zvuci malo glupo) ali error se i dalje pojavljuje.
Aktivni procesi
Posto se error pojavljuje samo dok sam na internetu najverovatnije je nesto do modema.
Koristim IEEE 802.11b Wireless Cardbus/PCI Adapter 64k modem.
Ako je do drajvera kako da pronadjem koji drajver izaziva prblem i gde mogu da nadjem noviju verziju istog?
Hvala unapred. Ako vam treba jos informacija samo kazite.
Mada nisam siguran da mogu ovaj porblem da resim za dz.
Koristim Windows XP pro SP1
Svaki put kada odem na neki java chat ili igram neku besplatnu 3D MMORPG igru (poput runescape - a ili Knights Online - a) posle par minuta ekran mi poplavi I dobijam sledecu error poruku:
.IRQL_NOT_LESS_OR _EQUAL
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer...
Koliko sam ja cuo taj error moze biti izazvan na vise nacina:
1) Konflitom izmedju hardvera,
2) konfliktom izmedju softvera ili
3) zbog loseg drivera necega.
Ja sam pokusao da iskljucim neke ne potrebne procese i izvadio sam floppy, cd/rezac i DVD (negde sam cuo da i napajanje moze da izazove taj error :trust: mada ti zvuci malo glupo) ali error se i dalje pojavljuje.
Aktivni procesi
Lista porcesa koje sam iskljucio je napisao(la):avgvv.exe,
iexplorer.exe,
opera.exe,
GameUtil.exe,
RegTwk.exe,
jusched.exe,
avgemc.exe,
avgcc.exe,
rundll32.exe,
realsched.exe,
atiptaxx.exe,
ati2evxx.exe,
WlanCU.exe
Posto se error pojavljuje samo dok sam na internetu najverovatnije je nesto do modema.
Koristim IEEE 802.11b Wireless Cardbus/PCI Adapter 64k modem.
Ako je do drajvera kako da pronadjem koji drajver izaziva prblem i gde mogu da nadjem noviju verziju istog?
Hvala unapred. Ako vam treba jos informacija samo kazite.