Šta je novo?

Iron Front – Liberation 1944

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ukratko ArmA II u WWII izdanju i jos jedan hit u najavi pored RO2...i opet bez Amera - samo Rusi i Nemci :)

Iron_Front__2_.jpg

Deep Silver i X1 Software su upravo najavili Iron Front – Liberation 1944 taktičku pucačinu interesantne temetaike. Sam naslov govori da je u pitanju WWII igra koja prati dešavanja na teritoriji južne Poljske, gde će igrač u dve zasebne kampanje biti u ulozi nemačkog ili ruskog pešadinca (uraaa!) za vreme Sovjetske kontraofanzive.

Igra se u velikoj meri oslanja na korišćenje taktike i timske igre. Nemačka kampanja se fokusira na usporavanje napretka SSSR-a, dok je Sovjetska u potpunosti posvećena napredovanju i probijanju neprijateljskog otpora. Da stvar bude još lepša, igrač će biti i u ulozi vozača, topdžije ili pilota prepoznatljive mehanizacije iz ovog konflikta, poput nemačkog Panzerkampfwagen V, ruskog Staljin JS 2 tenka i borbenih aviona kao što su Focke Wulf 190, čuvena Štuka i Petlyakov PE-2.

Međutim, online komponenta je teren na kome igra treba da pokaže pun potencijal. Tako je tu mogućnost kooperativnog prelaženja kampanje, ali mnogi multiplayer modovi, kao što su Capture the Flag ili Attack and Defense. X1 Software obećava i editor misija i nivoa koji će igračima omogućiti da kreiraju svoja bojišta i podele ih sa drugim igračima.

Ono što nas posebno raduje je to što igra koristi Virtuality endžin, isti onaj koji smo videli u igri ArmA II i njenim ekspanzijama. Sudeći prema priloženim informacijama verujemo da će Iron Front biti WWII pandan pomenutom nastavku duhovnog naslednika originalnog Operation Flashpoint hita.

Iron Front – Liberation 1944 izlazi krajem godine ekskluzivno za PC.

http://games.benchmark.rs/vesti/deep_silver_najavio_taktichku_pucachinu_iron_front_liberation_1944

Poslednja izmena:
Samo nekk bude WWII u ARMA 2 pakovanju i ja sam srećan. :)

one fotke nisu prerenderi ??

samo nek je ww2 :)

Ajde da izadje bar jedna uspesna simulacija... posle ovog Ubi-cirkusa sa SH5 i Il-2 Sturmovik:CoD dodje mi da prodam PC...:trust:

SH 5 sam pokusao par puta da igram i jednostavno ne ide :( Ostao sam na SH 3

Kakav je taj Virtuality endžin sto se tice zahtevnosti i ima li nekog okvirnog datuma kad bi trebala da izadje ova igra?

Tesko ce da radi na tom tvom Hero-u. :p

Sve ArmA II igre placu za quad-om, pa verujem da ce i ova. Ipak, igra je sasvim lepo radila i na C2D procesoru na 3.6GHz, ali naseljena mesta sa mnogo objekata znaju opasno da pojedu frejmove i u ovim deonicama graficka podesavanja ne uticu mnogo na performanse.

Nazad
Vrh Dno