harmon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2005
- Poena
- 309
Pre nedelju dana kupio sam iRiver T10 mp3 player sa 512 MB memorije. Radi se o MTP verziji (prebacivanje pesama se vrsi preko WMP 10) uredjaja sa firmware-om 1.03. Posle instalacije WMP 10, povezao sam uredjaj sa kompjuterom i Windows ga je prepoznao kao Windows Portable Devices (u Device Manager-u), a u Windows Explorer-u (My Computer) se nalazi u kategoriji Audio Devices. Problem je u tome sto se kod sata na Taskbar-u (Notification Area) nije pojavila ikona Safely Remove Hardware tako da moram da ugasim racunar da bih diskonektovao uredjaj sa kompjutera. U uputstvu koje sam dobio uz uredjaj pise da ta ikona treba da se pojavi i da se uredjaj diskonektuje pomocu nje. Mp3 player sam povezao i sa drugim kompjuterom koji je imao svezu instalaciju operativnog sistema i uredjaj se ponasao isto, dakle ikona Safely remove hardware se nije pojavila. Kako da resim ovaj problem? Da li ce problem resiti instalacija novog firmware-a (verzija 1.7 skinuta sa sajta proizvodjaca)? Hocu li izgubiti garanciju ako instaliram novi firmware? Hvala na brzom odgovoru.