Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@iOS hvala ovoga se nisam setio. Izgleda da u realnom koriscenju nema neke razlike. Predlog je odlican totalno sam zaboravio na to.
 
  • Like
Reagovanja: iOS
Imao tri q11 i preko veze zamenio za hph07. Moje zapazanje je da je na hph 07 manje bagova nego na q11. q11 je davao bolju sliku, ostriju nego hph07.
 
Na koje bagove misliš kod Q11? Meni treću godinu radi OK, ako izuzmem gluposti iris platforme koje se očito javljaju na svim uređajima. Slika jeste dobra, ali ne mogu da poredim sa druga dva uređaja, nemam ih.
Čini mi se da je posle poslednjeg restarta sistem brži. Nisam siguran.
 
Q11 sam morao cesto da gasim, restartujem, jednostavno se uspori kad menjam programe, ili daljinac ne reaguje na kraju ako ignorisem potrebu za restartom "blagovremenu" Prze listam listu kanala, prebacujem programe sa hph07. Na optici sam, ako je bitno.
 
SD su zamenjeni u HD samo korisnicima koji imaju aktivnu HD uslugu (vdsl korisnicima koji imaju tehnicke mogucnosti za HD i normalno korisnicima koji su na optici) i vise ne postoje 2 verzije istih kanala SD i HD ka sto je bilo do pre par dana pa su korisnici sa HD uslugom npr. imali Prvu tv na 105 SD a na 735 HD, sad je Prva tv samo na 105 HD... dok se korisnicima koji nemaju HD uslugu nista nije menjalo i kod njih su i dalje svi kanali SD... svi korisnici vdsl-a koji nemaju HD uslugu mogu da provere u poslovnicama MTS-a ili putem call centra da li imaju tehnicke mogucnosti za HD uslugu... ko ima vdsl uslugu a ima tehnicke mogucnosti za HD smanjice mu brzinu protoka neta u korist HD usluge i broj stb uredjaja... ja sam imao vdsl protok 50 i mogucnost 3 stb uredjaja sa SD kvalitetom a da bi mogao da gledam tv u HD smanjili su mi protok na 20 i samo 2 uredjaja sa HD kvalitetom i sve savrseno radi!!!
 
Pozdrav da li postoji ikakva opcija da se instalira HBO max na STB hp4024?
Ili bilo kako da se pristupi i iskoristi blagodet Android boxa? Tipa instalira app breko USB ili nesto slicno?
 
Na MTS optika 400/160, sad opet radi kako treba. A sto se izlogovalo samo oni znaju. Nisam prekoracio broj uredjsajas niti brisao.
hmmm, ja sam na SBB internetu
možda su zato sve izlogovali, da tako odvoje one koji su na njihovoj mreži od onih koji nisu :unsure:

je l' zna neko, da li im to piše negde u ugovoru da usluga može da se koristi samo preko njihove mreže?
 
Po najavama uskoro u CG treba na mtelu da dodje nova app koja ce da zamijeniti move i tako biti konkurent Eon-u.
Vjerovatno nesto tipa ove app koju vi koristite Iris.
Mene zanima dal se dodatno placa uz neki paket i dal je stvarno konkurencija Eon-u?
Ja imam box 4.1.
 
Pa pretpostavio sam ,da moze tesko da pridje Eon-u. Koristio sam dugo njega,al radi fudbala sam presao ovamo na mtel-u.
Al da vidimo to cudo tehnike koje najavljuju...
 
Imam HPH07 i nakon svakog restart-a tj. isklj/uklj. moram da potvrdim korisničko ime na početku sa OK i unesem pin za kupovinu da bi se logovao i to mi se dešava od skoro kada sam promenio pin za kupovinu jer klinac kupio neku glupost slučajno... Jel imam neko isti problem?
 
Imao, pisao... vratio na "fabrički" kod i nestalo.
Meni se to desilo kod prelaza na optiku.
Tj. kod za kupovinu je promenjen odavno pre toga, ali ta pojava koju si spomenuo je krenula kada sam prešao na optiku. Na vdsl se nije manifestovalo.
 
Vratio sam i ja na ''fabrički'' kod 1111 ali i dalje traži pin da se kuca...izgleda kako kod koga.
 
E konačno da ne traži taj pin :) hvala za ovo 1234, ja sam menjao oba pina pa onda za prijavu koristio 1111 i tražio mi pin uz lozinku posle resetovanja, sada su oba pina ''fabrička'' i konačno sve ok, hvala.
 
Neverovatni su. Koristim nedelju dana i ne mogu da skapiram. Na 3 mesta imam Arene.
Poslali mail pre 3 dana da ce pozvati za dogovor niko ne zove.
 
Meni od jutros ne rade "omiljeni kanali" kad hocu da podesim da budu aktivni omiljeni kanali, oni su "zatamnjeni".
 
Verovatno je ubacuju Arena Sport 9 i Arena Sport 10. Pa je zato lista kanala pomerena. Neko je pisao da se lista vrati na staro posle nekog vremena. Dal treba da uradimo nešto pre toga?
 
Da naranimo svinje i ništa ne diramo.
Kad stigne nešto povoljno onda je preporuka da se resetuje uređaj. Po tome, kad urade lošu stvar nikako ne raditi reset i čekati da se situacija sredi. Naravno, ironičan sam. Stiže me umor od njihovog prčkanja.
 
Zasto nemogu da gledam B0X filmske kanale stalno seckaju,dali je i kod vas tako?
 
^ danas bili na proveru zbog istog problema konstatacija sve ok. Imam isti problem i sa ostalim kanalima.

Da li prva 2 meseca imamo prava na sve kanale mi koji smo potpisali skoro ugovore?
 
Bilo je ranije priče da će MTS omogućiti da se koriste android funkcionalnosti box-a. Ima li šta od toga ili je bio samo lažni trač?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno