Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. Pre neki dan sam u poslovnici zamenio stari stb (crni i beli) za novi iris stb. Povezao sam ga kući i posle malo natezanja je proradio. U međuvremenu je počela tekma pa se prebacih na sbb. Posle 10 min. vidim ja na iris stb da se nešto dešava tj. lampica za lan je svetlela drugačije. Prebacim na mts i vidim izgleda neki update sa belim krugom u sredini i belom crtom ispod, koja se pomera. Ta crta nije stigla do kraja nego se prekinulo i iris se podigao. Posle toga stb nije hteo da reguje na komande sa daljinskog, a kanal je ostao na 785. Ne pomaže ni gašenje na dugme pozadi ni vađenje iz struje. Odmah sam prijavio 15.06. uveče. Oni su mi tražili uglavnom da ponovim sve što sam ja probao ali bez uspeha. Doći će neko rekoše. Do sada se niko nije pojavio iako sam danas pre podne zvao urgenciju na urgenciju sa pitanjem kako mogu korisnike da ostave bez televizije. Znači na stb-u gore dve zelene lapmice power i lan. Na samom daljinskom se pali lapmica na pritisak dugmića, ali na stb se ne pali treća zelena koja prihvata komande od daljinca. Da li ovo nekom desilo i ima li neka caka ili moram da čekam njih. Hvala i pozdrav
 
@misko1965 Imao sam isti problem sa Q11 stb i njegovim daljincem, shvatim da je problem do daljinca, izvadim baterije i ponovo ubacim i tako resim problem.
 
@iMilan Hvala na sugestiji ali to ne reševa problem. Probao sam iste baterije da izvadim pa da vratim, a probao sam i nove ali ne vredi. Možda jer je kod mene ovaj novi Skyworth stb. U svakom slučaju hvala na pomoći. Kod mene daljinski radi, svetli kad se pritiskaju dugmići, ali stb se ne odaziva. Verovatno je nešto do njega. Samo ne znam što im treba ovoliko vremena. A najbolja im je fora da su zvali ali se niko nije javio. A gde je propušten poziv? Pitam ja. Mnogo su se izbezobrazili. Moraću ponovo da intervenišem. Pozdrav
 
Zoves svaki dan dva puta dnevno i naglasis da ces zvati svaki dan dogod ti ne rese problem. Ja cekam da me pozovu od 1 jun-a i niko ne zove a kada ja njih pozovem onda kazu da je moj zahtev predat visim sluzbama pa valda dok ne dodje na red.

Mada mene iskreno vise i ne zanima da prelazim u box 4 od kada su vratili besplatne minute u Morava 1 paketu.

Malo sam otisao sa teme ali cisto da znas da nije to samo slucaj kod tebe nego digod ne mogu da rese problem odmah tu ima odugovlacenja.
 
@misko1965 da, isti problem je i kod mene bio LED na daljincu radi ali on ne šalje IR komande. Baš čudan problem imaš, da je update brickovao taj stb, ne bi se uopšte digao sistem.
Probaj uzmi telefon, uključi kameru i usmeri daljinac ka kameri i vidi da li vidiš IR diodu da treperi kad stisnes dugme?
Ne postoji nacin da se stb resetuje, tako da ti jedino ostaje da čekaš njih ili da odneses stb nazad u poslovnicu.
 
Neki dan sam dobio novi STB, bagova ima previše, ne znam je li do mog uređaja ali meni je Q11 radio bolje.
Da li sa novim daljinskim može da se restartuje uređaj, neće da radi držanjem dugmeta za isključivanje kao što je to bilo sa starom opremom?
Večeras mi se desilo nešto slično kao što je neko naveo ovde. Pustim emisiju od pre par dana i brojevi u uglu budu 00:00, ništa ne otkucava a emisija ide, krenem da premotavam - sve se ubaguje I ne može više da se gleda ni TV uživo dok ne restartujem uređaj. Nakon restarta opet probam da pustim istu emisiju i opet bude ista priča.
 
@iMilan Probao sam i to. Vidi se IR dioda na telefonu. Zvao sam ponovo večeras i svašta sam im rekao. Nemoj opet da budem nedostupan ili zvali me niko se nije javio. Sutra ne radim i kući sam ceo dan i čekam da mi zvoni telefon. Hvala Milane i pozdrav
PS I ja imam jedan stb q11 i dobro radi ali hoću da ga prebacim u drugu prostoriju
 
Zvao sam danas mog rođaka koji radi u MTS-u (čak ni on ne može da mi pomogne). Situacija po njemu je sledeća. Nemaju dovoljno stb-ova na lageru (tj. ima za odabrane). Problem koji je kod mene da stb ne reaguje na komande daljinca, ne zna niko da reši. Izgleda da ovaj uređaj nema opciju za hard reset. Mislim da je već neko pisao o tome. Ako neko može da potvrdi za ovo zadnje ili da demantuje bilo bi dobro. Inače danas sam ponovo zvao i njihov odgovor je bio da su me zvali oko 12h ali se niko nije javio. A ja danas nisam radio , kući ceo dan. Tako da ovo što je moj rođak rekao ima smisla. Šta je problem zameniti stb ako je neispravan. Jedino ako ih nema za zamenu. A oni se služe forama za malu decu. Ako ovo potraje moraću da vratim q11 i da gledam samo na jednom tv-u. Pozdrav
 
@misko1965 Pozovi se na "projekat 24 sata" gde moraju da ti reše reklamaciju u roku od 24 sata, i pošalji Prigovor na rešavanje reklamacije na [email protected], ja sam baš skoro to radio, trebali su da dođu da zamene spoj parice i nisu hteli nego su mi spustili brzinu na manji paket i zatvorili smetnju kao rešenu bez da su me zvali.

Inače, mogu uvek da ti zamene taj Skyworth sa Huawei Q11 ili EC2108V5, svi oni tehnički podržavaju Iris TV. Samo mislim da jednostavno nisu hteli da dođu ili nisu stigli, tj. da niko svesno nije pregledao tvoju smetnju.

Samo pošalji prigovor, navedi br. fiksnog i ime i prezime kao i datum i vreme kada si zvao call centar i sa kog broja si zvao, i u naslovu mejla stavi velikim slovima URGENCIJA. I onda zovi svaki dan dok ti ne reše problem pozivajući se na taj prigovor koji si poslao.

Bude to gotovo vrlo brzo.

A onda "za kaznu" im traži umanjenje računa za broj dana + 33% koliko ti nije radila usluga.
 
Sinoć ja iznerviran i razmišljajući o predlogu @MilanKragujevic vratim q11 u dnevnu sobu prikačim ga i malo se igrao sa novim daljincem. Hajde da prespavam sutra je novi dan. Danas sam imao neke obaveze i kasnije negde oko 18h daj reko da vidim taj novi stb šta ima sve na njemu. Pogledam pozadi uglavnom sve standardno dugme za paljenje i gašenje , ulaz za struju, za lan kabl, za hdmi, za av, spdif i na kraju ulaz isti kao za av ali piše IR. Reko šta će ovde infra red? Pošto sam imao tu av kabl za neki drugi uređaj probam ja njega da gurnem i on legne lepo do kraja. Izvadim ga priključim stb na struju i probam daljinac i radi stb. Prima signal od daljinca. Odma raskačim q11 i prikačim sve kablove na novi stb. Ala sam ga opravio. Kakve to veze ima ne znam. Evo i dalje radi, da ga ne ureknem. I ja odma nazovem moj omiljeni korisnički a dečko meni kaže kako su me zvali danas i nisam se javio i obrisali su moju prijavu smetnje, kao da je sve u redu. Ja kažem oni to ne smeju da rade, ali ja zovem zbog toga što sam sam uspeo da sredim stb da radi i da se briše ta prijava. Ukratko sam mu objasnio šta sam uradio. Dečko naravno nije ništa kriv, ali morao sam malo da nagrdim njegove drugare koji izlaze na teren. Verovatno su znali unapred da će da proradi. Slika je odlična kao i na q11. Čini mi se da novi stb brže menja kanale i da mu je sam rad fluidniji. Videćemo kasnije kako se ponaša kad budem obavljao zahtevnije operacije. Hvala svima i pozdrav
 
Od sledeće sezone LaLiga, zvanično na sajtu mTS - Promocije :)

1130-x-635.jpg
 
da to je poznato vec oko mesec i vise ko i za nemce koji se sele sa eurosporta na sbb
 
A kad bi Telekom mogao da nabavi englesku Premijer ligu, zna li neko?
 
Mislim da bi mogli eventualno tek od 2023, sledece dve sezone su na Sportklubu (imaju prava do 2022. msm).
Ovo sam pre nekog vremena procitao negde, nemoj me drzati za rec. :)
 
@radjenovic Misliš Chromecast app na Skyworth STB-u za Iris? To se nikad neće desiti, Iris nema internet konekciju uopšte. To što ljudi na forumu kače STB na Internet port i koriste druge aplikacije ne menja činjenicu da je to STB za IPTV platformu i kao takav neće nikada imati mogućnost korišćenja bilo čega što zahteva Internet a kamo li official Google softver.

Ako si mislio na Chromecast iz Iris Go aplikacije, za to nemam nikakve informacije, jer nemam Iris Go.
 
Pa kada postoji airplay za iOS uređaje, ne vidim zašto ne bi ubacili i Chromecast za Iris GO?
 
Mislim da bi mogli eventualno tek od 2023, sledece dve sezone su na Sportklubu (imaju prava do 2022. msm).
Ovo sam pre nekog vremena procitao negde, nemoj me drzati za rec. :)
Taman kad mi istekne ugovor 😁
 
Koliko se sećam, mislim da je sledeća sezona 21/22 poslednja u trogodišnjem ugovoru na Sport Klubu, a šta će biti dalje videćemo.
 
Imam jedno pitanje za one koji su instalirali Netflix na HPH07.
Da li možete da pustite neki sadržaj?

Bez problema instaliram Netflix i ulogujem se,
međutim ne može ništa da se pusti.

Ako vam radi, koja je tačno verzija APK?

Hvala!

P.S.
Plex - radi odlično
HBO Go - radi odlično
YouTube - radi, ali kad pokušam da se ulogujem, puca aplikacija

Ko želi da koristi HPH07 nezavisno, samo za aplikacije, Launch on Boot je super za
automatsko pokretanje ATV launchera, čime se zaobiđe login screen.
 
Jel vam radi fox(bez sufiksa, posto ti ostali rade) na iris go?

Kako znate sta se placa na iris go od filmova iz video kluba, a sta ne? Nigde ne primecujem nekakvu informaciju o ceni ili tako nesto.
 
Kad klikneš jednom na neki film i play izadje ovakva poruka, a posle na svakom filmu stoji ispod play.

go 1.png
segsgh.pngiri.png
 
Kad li ce da se sete da poprave na iris go bug koji ne prikazuje sliku na celom lcd-u na telefonu :( slika je povucena na dole i u levu stranu. Kad npr gledam tenis ne vidi se rezultat koji se nalalazi u donjem levom uvlu.:(
 
Da ti nije slika možda razvučena? Jesi li probao da je skupiš?
 
Nije razvucena, jednostavno je cela aplikacija povucena na dole i u levo. Sa androidom 10 je bilo sve ok ali kad sam azurirao na a11 to se javlja, u pitanju je poco x3
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno