Osim ako ti taj trenutni ne crkne ili bilo koji dobar razlog za zamenu, ne daju ništa novo.Ili mora taj najnoviji da se traži?
Pa valjda su mislili o tome kad su pravili standard. Kolilo znam nisu svi pinovi bas iste duzine.USB nema svoje napajanje. Svaki uređaj sa svojim napajanjem (ispravljačem) ima svoj potencijal i nula nije ista između tih uređaja osim ako nisu nekako međusobno povezani npr preko hdmi kablova na tv-u jer su oni na istom potencijalu preko šasije tv-a. Zato hoće da baci iskru kada se priključuju. Zato lepo isključiš napajanja uređaja, povežeš ih i mirna glava.
Na HPH07 je ukljucena opcija da automatski prepozna rezoluciju tv uredjaja i da se adaptira... pa ako je tv uredjaj 4k stb uredjaj automatski podesi 4k rezoluciju i slika na HD kanalima je losa... mora "peske" da se podesi na 1080i50... na HPH07 (ukuca se ☆104030☆) a neko je napisao da ovaj kod-sifra ne radi na HP4024... pa pokusaj...Je l neko resio problem sa STB HP4024 sto daje prilicno losiju sliku HD kanala u odnosu na Q11 (mutnija je, slabija rezolucija).
Kako je to uopste moguce da naprave? Sa novijim uredjajem losiji kvalitet slike nego sa starim...ccc.
Neko rece da ce update u februaru to popraviti, ali nisam optimista
Nažalost, ne radi ta šifra kod ovog stba.Na HPH07 je ukljucena opcija da automatski prepozna rezoluciju tv uredjaja i da se adaptira... pa ako je tv uredjaj 4k stb uredjaj automatski podesi 4k rezoluciju i slika na HD kanalima je losa... mora "peske" da se podesi na 1080i50... na HPH07 (ukuca se ☆104030☆) a neko je napisao da ovaj kod-sifra ne radi na HP4024... pa pokusaj...
+1Molim vas za pomoc ako je neko imao slican problem. Imam stb q11 i radi super,danas su mi doneli za drugi tv hp4024 na kojem slika koči,ima smetnje u vidu mozaika jednostavno zabaguje. Dali moze nesto da se podesi dok ne dodje monter? Hvala
Ima li svrhe podizati na HPH07 i na veću rezoluciju od ove koji su napisao. Meni daje mogućnost i više od 4k a u pitanju je 4K televizor. Ili da se ostavi na ovim preporucenim vrednostima koje si naveo?Na HPH07 je ukljucena opcija da automatski prepozna rezoluciju tv uredjaja i da se adaptira... pa ako je tv uredjaj 4k stb uredjaj automatski podesi 4k rezoluciju i slika na HD kanalima je losa... mora "peske" da se podesi na 1080i50... na HPH07 (ukuca se ☆104030☆) a neko je napisao da ovaj kod-sifra ne radi na HP4024... pa pokusaj...
Ja kad podesim na 4k slika na HD kanalima je mutna, trake sa tekstom na info kanalima seckaju a na 1080i50 cista, ostra i sve izgleda perfektnoIma li svrhe podizati na HPH07 i na veću rezoluciju od ove koji su napisao. Meni daje mogućnost i više od 4k a u pitanju je 4K televizor. Ili da se ostavi na ovim preporucenim vrednostima koje si naveo?
Da napomenem ne vidim neku razliku u slici i kvalitetu i kad setujem vrednosti boksa na 4K ili vise u odnosu na 1080I
Hvala za podsetnik, upravo odjavio.HBO pakete valja odjaviti za koji dan da ne zaboravite![]()
Kod mene 1250Kod mene je verzija na samsungu 2101
Ja sam bio u ubeđenju da je do 31.01.HBO pakete valja odjaviti za koji dan da ne zaboravite![]()