Ja nisam dobio to uputstvo. Hvala to do neba. Sad cu da probam!Na optici (Q2 modem) lagano radi. To mu je i posao.
Pogledajte prilog 329542
Pogledajte prilog 329541
Hteo da prijavim, medjutim zbog novogodisnjih praznika, cekao sam 43 minuta na veziPrijavi provajderu problem, sada znas gde je.
A ja probao sa Xiaomi extenderom sa lan portom... Zvao sam i tehnicku podrsku i objasnio za problem kako sam STB prebacio u drugu sobu u kojoj nemam lan kabal, i da koristim extender sa lan portom, a da mi nakon povezivanja Iris konstanto izbacuje gresku prilikom logovanja. A zao nam je, nemamo podrsku za to povezivanjeNa optici (Q2 modem) lagano radi. To mu je i posao.
Pogledajte prilog 329542
Pogledajte prilog 329541
Kod mene i dalje ta opcija u desnom uglu postoji . Cudo je Telekom.Nema više te opcije odnosno tih opcija, ni da automatski prebaci na sledeću niti da u donjem desnom uglu da opciju gledanja uživo ili nastavka na sledeću emisiju. Izgleda da su to zeznuli sa zadnjim ili predzadnjim apdejtom.
A da stvar bude zanimljivija ako se gleda nešto što je emitovano prethodnog dana ili 7-30 dana unazad koliko može da se vraća unazad od zavisnosti od kanala do kanala ta opcija postoji, u obliku da ima ponuda u donjem desnom uglu.
Sve to super. Al kod eona je stb i app isti. Ne znam sto nisu dali da bude isto sa programima ko na stb uredjaju. Ja sam mislio odmah da bacim stb jer ofc lakse ave da bude preko smart tv. Ovako nema poente sto su isbacili za tb aplikacije.Moram da pohvalim mts da mi odlicno radi iris smart aplikacija na samsung tv.
Brze mi prebacuje kanale nego na eonu.
Morao sam za Internet i IPTV portove da bindujem SSID 1 i SSID 5 da bi proradilo. Cudi me da to automatski nije odradilo, al moguce sto sam stari korisnik, pa nisam tad ni trazio extender... U svakom slucaju neka neko isproba jos pa neka javi dal radi kod njega
A bilo bi super i da neki lik koji se razume u ove lelekom uredjaje potvrdi da je ovo ispravno xD
Baš tako kao što si napisao. To su u nekom od ažuriranje izmenili, ranije je default bio nastavak na sledeću emisiju.Kretenizam... znaci i kad radi ta opcija moram svaki put da kliknem da nastavi dalje? Ako sam dobro shvatio default je da vrati na uzivo?
Kod mene nije radio ootb, cak sam na kraju i ont uradio factory reset. Morao sam jednostavno da bindujem iptv/net ssid 1 i 5. Takodje morao sam da upalim u lan multi port bindovanje na ssid1 i 5. Kad me zvao lik iz telekoma da pita u cemu je bio problem i kako sam resio reko sam mu da sam setovo sve ovo. On kao u fasonu wtf to treba po defaultu da je upaljeno…Extender radi OOTB za sve one koji nisu "dzarali" po ONT. Pisali smo na drugoj temi, i kolega uros86 je imao isti problem kao i ti.
![]()
[MTS] BOX paketi
Pozdrav svima. Jel moze pomoć oko povezivanja extendera. Uradio sam sve prema uputstvu (držao wps) dobio belu lampicu al nikako da dobijem tv signal. Menjao sam lan portove na extenderu bez uspeha.forum.benchmark.rs
Traži im swich i to daju gratis.Da je samo jos jedan lan port na extenderu da vezem TV al ajd on je preko wifi i to radi
Њихов слоган је:Novi kablovski kanali happy tv:
171 moje happy društvo
172 moj happy život
173 moja happy zemlja
174 moja happy muzika