Nije poenta koliko oni drže u Srbiji. Ali je tačna informacija da ne mogu da rade mrežu na dosta mesta po Srbiji jer ih država/Telekom buši na razne načine.Pita te covek koliko trzista procentualno drze u Hrvatskoj, Bugarskoj i gde vec jer u Srbiji drze preko 40% posto si se uhvatio toga kako se "sire po evropi"
8288 je sifrakada ukucam 104030 izadje mi prozor gde pise ako ocu da promenim podesavanje da zovem huawei i ispod pise
maintenance code
zna li neko o cemu se radi
u pitanju je q11
hvala8288 je sifra
Da li mozete napisati verziju button mappera koju ste instalirali na boxu, vec sa.par njih nisam imao srece :/I ovaj je kung fu
Dakle da se razumemo ovo nije klasican android tv, tipa kao eon box, ukucaš mejl i skidaš aplikacije/to ne može ovde. Mora da se skidaju apk fajlovi aplikacija.
Ali meni radi posao, na istom tv-u koristim njega i q11. q11 za mts tv, ovaj drugi je povezan na wi fi i služi mi samo za aplikacije tipa kodi, eon, nba, yt.
Kako to uraditi:
Dok ide televizija ili radio, ukucati kod * 104030 *
Otici na wifi i povezati Iris box na net. Izvaditi lan kabal, da bi yt radio, ne samo yt nego bilo koja aplikacija ce jedino na wifi raditi.
Instalirati neki tv launcer (ja sam skinuo na fles i ubacio u box, apk ATV_Launcher_v0.1.5_pro_Apk4all.com), zatim ga pokrenuti. Zatim skinuti opet apk za yt na fles i instalirati (ja sam instalirao verziju i radi, YouTube for Android TV_v2.12.08_apkpure.com)
Ne moze jednostavnije
Kad se instalira ovaj launcer sve posle ide lako, sve je tu. Kodi, Eon radi odlično, daljinski od ovog boxa takodje, eon van mreže/aktivacija kodom. Nema šanse da neko provali da li eon tj sbb tv gledaš na eon boxu ili na iris boxu. Koristio sam i eon box i sve ovo pišem iz iskustva.
Instalira se i buton maper, u slucaju da nestane struja ili šta god da bi box opet pokrenuo atv launcer. Tipa ja sam stavio da na dugo držanje tarabice na daljinskom pali launcer i aplikacije su tu. Vidim da su neki pisali da im nakon restrarta ili sta god buton maper ne funkcioniše, napominjem da sam gasio box i da i dalje sve radi. Ništa dodatno nisam podešavao.
Procitaj u ugovoru da li Ti je SD ili HD usluga... grese redovno i pri obnovi ugovora stave SD... koliko je meni poznato moras da naglasis da hoces HD uslugu...Nestali su mi HD kanali danas sam produzio ugovor.
Zna li neko sta se desava?
Moras da restartujes stb, nisam ni ja imao, sad restartovah stb-ove i proradilo premotavanje na hbo hd kanalima.Na hbo hd još bez premotavanja. Većina sd kanala ima tu opciju.
Radi, hvala.Moras da restartujes stb, nisam ni ja imao, sad restartovah stb-ove i proradilo premotavanje na hbo hd kanalima.
Ako neko zna odgovor i meni treba pomoczdravo svima, danas sam instalirao IRIS TV na mi box s, radilo sve kako treba prepodne. Sad palim arenu 1,2, i 1p,2p, u gornjem desnom uglu piše: mrežna greška x2004 io bad http status. Da stvar bude totalno konfuzna 3 premium i ostale arene rade potpuno normalno ide neka tekma uživo. Da li neko kapira foru?