Ne reaguje ni meni na hph07, upari ali ne radi BT.Na mom boxu hph07 ne reaguje BT iako ga uredno upari u cemu je fora pa i dalje radi IR?
Ne reaguje ni meni na hph07, upari ali ne radi BT.Na mom boxu hph07 ne reaguje BT iako ga uredno upari u cemu je fora pa i dalje radi IR?
Ne može zvezdica da se kuca na forumu.
*
**
Reklamiraj,pa ce posle vise stotina prijava mozda i da vrate opciju.Da li vam radi opcija 'Nastavi da gledas'? Nije ni ranije nesto posebno radilo, ali ovo sad je jos gore. Pomislim moci cu nesto da nastavim da gledam, udjem kasnije i uopste nema sadrzaja.
Nije rec o vracanju opcije, ona postoji, ali ne funkcionise uvek.Reklamiraj,pa ce posle vise stotina prijava mozda i da vrate opciju.
Ja jesam, MULLVAD VPN. Radi bez problema.Поздрав свима, имам једно питање, да ли је неко инсталирао неки ВПН на "откључаном" HPH07 и ако јесте, каква су искуства, ради ли нормално?
Pa imam dva, osnovni i dodatni, oba ne rade a navodno su pušteni.Da ga nisi možda restartovao dok je radio instalaciju novog firmvera što rade automatski ?
Nisu radili pred njim dok je bio tu, oba je probao na jednom televizoru u mrežnom portu broj dva, broj tri ali i drugi lan kabl. Onda je on obavio jedan poziv gde je čitao neke brojeve i korisnika i onda su oni navodno pustili onaj dodatni STB ali bi trebalo da radi onaj osnovnih ali ne radi ni jedan ni posle evo 24sata. I onda klasična fora potpiši mi brzo ugovor jer žurimo na drugu instalaciju, pustiće ti sad ovo bukvalno za koji minut sve smo kao javili. Tu mi je uvalio one papire između ostalih je i onaj gde potpisuješ da si svu opremu primio i da sve radi što nije slučaj jer čovek nije doneo čak ni ekstender koji akviziter strogo naglasio u prepisci sa mts-om sa kojom pregovara kad pravi novi ugovor, pod izgovorom pa znaš kako dosta nam se krade u firmi pa sad mi to ne nosimo više u kolima , nema ništa viška,tj imamo samo STB uređaje a ekstendere nemamo nego kad za tražim u firmi oni mi daju na primer jedan komad.. u drugoj temi što je spomenut optički kabal takođe su stavili na pogrešno mesto tako da komšija kad izbaci ih posteljinu ili trese veš na terasi udara po mom kablu optičkom. Ne mogu ja kao krajnji korisnik da znam kud prolazi po ulici kabal i da li je dovoljno od nekog objekta ili čega već udaljen, to mora on da gleda i da sugeriše. Sad je ostalo na tome da kabal izmesti to jest povuče nov da donese ekstender i da vidimo šta da radimo za signal na STB uređajima.pa valjda su radili kada je bio tu instalater da ih proba ?
oni se ubacuju u portove LAN2 ili LAN3 MTS rutera, ali cak i da nisu ubaceni kako treba treba da se pokrenu i da kazu neka serverska greska
si probao da izvadis mrezni kabl iz njih, treba da ti se pojavi sivi messagebox kako nije povezan ethernet kada se pokrene ?
ako to radi, onda treba da vidis sa korisnickom podrskom zasto nece da se ucitaju kada su povezani na tacnu mrezu
nicemu, ali hardver ga ima tako da je tu, procitaj malo oko ovog posta ako te vise zanima: https://forum.benchmark.rs/threads/...smart-aplikaciji.476186/page-186#post-6843555Pitao bih i ovo, cemu sluzi wifi konekcija na ovom HP iris, on ne moze da vuce i TV signal sa rutera bezicno ?