bane_tech
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2018
- Poena
- 85
Hvala!
Ovo je uradjeno uz pomoc jednog od admina ovog sajta.
Hvala na predlozima, sto se tice 4:3 i 16:9, nismo hteli to da radimo jer je jedini program MTV 80s koji ide u 4:3, da li mi je nesto promaklo? Uvek smo otvoreni za izmene i predloge, ako sam nesto propustio slobodno pisite ovde!
Za premotvanje koristio sam ikone koje mts koristi na sajtu kao i na Iris platformi, ali mogli bi da probamo da ceo bude ispunjen pa da vidimo da li bolje izgleda, jer se slazem da (crveno) X i trouglic za premotavanje se nekako uklapaju i ne razlikuju toliko, tj. trouglic nije toliko upadljiv.
Koji od ovih decijih ne idu 24h? Nemam decu pa ih nisam ni gledao![]()
Sto se tice 4:3 i 16:9, postoji veliki broj kanala, regionalnih, koji su u 4:3, bar tako se prijavljuju kod mene od kada sam Q11 setovao da prikazuje izvornu sliku kanala, dakle da ne razvalci 4:3 kanale.
To su: 287, 288, 464, 467, 477, 531, 532, 533, 536, 538, 549, 561, 578, 579. Upravo sam proverio. Sad ne znam da li je to greska do MTSa ili...
Sto se tice trouglica koji obelezava vracanje unazad - moja ideja je da ispunjen trougao imaju samo kanlali koji mogu da se vracaju 30 dana unazad, a oni koji mogu da se vracaju 7 dana unazad (dakle vecina kanala) da ostane kako jeste.
Proverucu za decije kanale.