Potvrdjujem danas stigo 2.6.7 NišDobio sam danas update na 2.6.7 Zemun. Još uvek sa na Iris 1.33.6.
Iris i dalje istao isti
Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Potvrdjujem danas stigo 2.6.7 NišDobio sam danas update na 2.6.7 Zemun. Još uvek sa na Iris 1.33.6.
Viera link или сес није укључен на тв. Угасим тв, бокс остане да ради (обе лампице зелене) али нема звука.Kada ugasim LG, na box-u svelte obe lampice zeleno, box radi. Kada ugasis Panasonic isto svelte zeleno obe lampice ili ne?
Večeras stiže 2.0.Potvrdjujem danas stigo 2.6.7 Niš
Iris i dalje istao isti
Pretpostavljam da box traži aktivnu HDMI konekciju. Da li je na LG-u isključen CEC, a box daje zvuk? Da li si probao da na Panasonic-u uključiš CEC?Viera link или сес није укључен на тв. Угасим тв, бокс остане да ради (обе лампице зелене) али нема звука.
I kod mene je 1.33.6, a verzija STB-a 162035,sta god im to znacilo.Dobio sam danas update na 2.6.7 Zemun. Još uvek sa na Iris 1.33.6.
Ма да, и са цец и без цец и мењао уређаје али са лг иде звук и када је тв угашен а са панасоником не. Штос је што веза комп - панасоник показује да је тв део десктопа активан тј комп га види и када је тв угашен али га бокс изгледа не види.Pretpostavljam da box traži aktivnu HDMI konekciju. Da li je na LG-u isključen CEC, a box daje zvuk? Da li si probao da na Panasonic-u uključiš CEC?
Slazem se ali kazem ti na tom tv-u postoji samo ta mogucnost,kada ugasim tv gubim i zvuk,isto kao kod tebe.Мени је то неприхватљиво. Зашто би тв био активан целог дана ако желим да слушам радио док нешто радим...
Мени је то неприхватљиво. Зашто би тв био активан целог дана ако желим да слушам радио док нешто радим...
Kakve veze to ima sa STB-om? Ako android tv ima tu opciju, onda je setujes u podesavnjima za zvuk i to audio only mode. Ako TV nema tu mogucnost, naravno da ces gasenjem TV-a ugasiti i zvucnike na tom istom TV-u.
A za ovo drugo, nema setovanja pozicije kanala niti vracanja na prethodno gledani kanal.
Skoro sam naručio hdmi switch, a sada dodao i hdmi dummy plug. Pre gašenja tv-a promeni se port na hdmi sviču...trebalo bi da box nastavi da radi.Немам авр код сваког иптв бокса... можда бих требало да набавим...![]()
Ne kod mene je 2.5.6, jutros dobio iris2.0(Niš)Ovo Arandjelovac i Nis dobio IRIS 2.0 od gradova izgleda .Dobar im je tempo update do leta ce i ostalima .Jel su svima isli update fw 2 6 7 pa tek onda IRIS 2.0 ?
OptikaNa cemu si bakar ili optika? Moguce da to ima veze sa verzijom Stb-a.
I kad menjaš programe sa CH+ i CH- a.dođeš do programa na koji nisi pretplaćen, ne možeš dalje već moraš da ulaziš u listu programa...I dalje nema opcije za kreiranje sopstvene liste kanala ,čak su i sortiranje kanala izbacili ....