poglavicas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2012
- Poena
- 345
Po meni je 32'' neki maksimum da SD izgleda normalno, sve preko je tuga. Nažalost veliki broj korisnika na xDSL infrastrukturi nema uslove za HD uslugu.
Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Kazem kao da je odnos crne i crvene dobio neki izrazeniji kontrast. Ne smeta,al se u startu primetilo.Da, razumem te. Ako stvarno tako ostane, onda kao da je neki bag. I ja čekam apdejt, pa ću baš videti, obratiti pažnju.
Inače, imam 65 mini led 8K i HD kanale i slika deluje lošija nego na drugom od 49 incha 4K.
To je i za očekivati, nažalost, jer je signal 1080i, plus veliki tv.![]()
Isto se dešavalo mom komšiji. Nisam video kako je kod njega izgledala slika, ali po opisu se radi o istom problemu. Prosto je bio iznenađen da je kod mene slika "čista". Prijavio je smetnju, isprva su se nećkali da dođu, ali su mu na njegovo insistiranje ipak zamenili STB. I kaže da je sad, posle dužeg vremena, zadovoljan.Kazem kao da je odnos crne i crvene dobio neki izrazeniji kontrast. Ne smeta,al se u startu primetilo.
Inace meni je oled 48,a led 49 inca i slika na led je perfektna (za ono sto mts salje i sto se moze izvuci),a nije to samo do rezolucije kanala,jer imam priliku na oledu da gledam hrt digitalne kanale i to izgleda savrseno.Jednostavno ovi nasi pustaju ko zna koliko kompresovan signal. Mnogo pre hrvatske smo imali T2 jel to enkripcija ili sta vec,a slika sramotno izgleda naspram njihove. Cak i direktan digitalni signal (programi sa nacionalnom frekvencijom) kroz T2 risiver je mnogo losiji nego njihovA da dodam da uopste nisam zahtevan korisnik.Nego je jednostavno razlika tolika da ne mozes da ne primetis
pricas o verziji softvera? kod mene na boksu pored ispred mene trenutno je 1.97.1Погледао сам у подешавањима, на три бокса су три верзије стб 2.5.6 на другом 2.6.5 а на трећем 2.6.7.
Jesi probao da restartujes te bokseve koji imaju stariju verziju?Да, верзија Ириса 1.33.6 свуда а стб верзија се разликује.
На 2.5.6 верзији нема бт опције а на 2.6.5 и 2.6.7 има. Делује ми да је исти уређај у питању, пише НР4024, да ћи би се упдатом на 2.6.7 појавити и бт опција на овом 2.5.6...
Bilo kako bilo, ovo je i dalje smeće od softvera.
Skini sideloadchanel launcher i na njemu ima opcija da se pokreće automatski kad se pali box.Jel ima neko detaljno uputstvo kako otkljucati sam box da se izbaci fabricki launcher da radi kao standardan box hph07 je u pitanju, instalirao sam i atv launcher ali opet pokrece sve fabricko iris , da to ugasim i da se pali kao standardan box. Hvala svima unapred
Resetovao mnooogo puta box iz "uredjaja" Ne na taster. Nista se nece strasno desiti, posle restarta, sam sve ponovo "povuce"Рестарт из уређаја или позади на тастер? Ако се урадио ресет да ли би повукао подешавања или бих добио празан бокс?
Пробао и да, све се врати на старо. Покушао тако да упдатујем старију верзију система.Resetovao mnooogo puta box iz "uredjaja" Ne na taster. Nista se nece strasno desiti, posle restarta, sam sve ponovo "povuce"
Gde mogu videtei koja mi je FW verzija boxaU toku noći stigao novi fw 2.6.7 HP4024 a nova verzija IRIS platforme još nije.
Korisnici koji su dobili novu verziju IRIS platforme nisu pisali prvo o update fw Box-a na novu verziju pa onda upgrade na novu platformu.
Kucaj #1398,onda idi na system pa device info i tu ti pise verzija FW.Gde mogu videtei koja mi je FW verzija boxa