Šta je novo?

IRIS smart TV aplikacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

misko1965

Poštovan
Učlanjen(a)
08.01.2017
Poena
60
Za početak moji utisci o aplikaciji. Isprobao sam na Web OS 2022 i na Mi stiku 4k. Na lg sam gledao još ranije Newcastle-Liverpool i bilo je sasvim solidno bez seckanja i bagova. Posle sam gledao Mađarska-Srbija na Mi stiku i utisak je još bolji (kvalitet slike i kretanje kroz meni). Doduše, android se češće ažurirao, a web os par puta pa možda i zbog toga. Otvaram ovu temu jer aplikacija nema veze sa IRIS GO, a sigurno 10-tak puta mi se dešavalo da u toj temi ne znam o čemu se piše i ko šta pita. Video klub, premotavanje i ako ima još nešto nisam isprobao, pa ko želi neka podeli utiske.

Pa ništa, onda ovde da delimo dalje utiske jer ipak Iris sm(a)rt :) (što bi rekao Shaman) nije isto što i Iris go za mobilne i nije isto kao i web verzija. Ne radi loše, instalirao apk na nekim boksovima pa dao matorcima u vikendicu da koriste pošto imaju TTV tamo a ja zauzvrat meni Eon mob apk. Oni koriste net od prvog komšije pa ako ponekad zaštuca prebaci se na mobilni net od mts gde skida samo inicijalno par mb. Kako je bilo na početku sada je i dobro. U principu mnogo toga ako ne i sve je napisano na temi Iris go ali možda stvarno ne bi bilo loše da se dalje piše na ovoj temi.

Da l' je izaslo azuriranje Iris smart aplikacije (na 2.0) za Tizen OS?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno