Šta je novo?

IRIS Smart TV aplikacija za Smart TV / da li postoji, da li radi, da li će raditi?

jig_vrocier

Zapažen
Učlanjen(a)
11.12.2023
Poena
1
Poštovani,

Skoro sam kupio televizor TCL C735 i TV je odličan.

Pošto na drugoj adresi imam MTS BOX paket planirao sam da instaliram IRIS aplikaciju na TV i da gledam sadržaj koji već plaćam ali mi prikazuje na Google Play da aplikacija nije dostupna u Srbiji. Nakon toga resetovao sam TV i stavio United States za Country, a kasnije probao i Croatia i opet sve isto, aplikacija nije dostupna.

Na sajtu MTS-a, a takođe i kada nude usluge potvrđuju da može da se gleda sadržaj na Android / Google TV, a zapravo izgleda da ne može.

Molim sve one koji imaju slična iskustva i-ili znanje kako da prevaziđu ovaj problem da me posavetuju kako da instaliram ovaj app i gledam sadržaj koji plaćam kroz BOX paket. Hvala!!!

pronadji i skini aplikaciju IRIS SMART, sa nekog od sajtova za preuzimanje apk fajlova i instaliraj na tv.

Probacu tako pa preko USB da instaliram *.apk na TV. Iz Telekoma su mi rekli da postoji mogucnost da ili mi je pogresan Country u Google nalogu (vec proverio i nije) ili Aplikacija nije aplikativna na tom odredjenom modelu televizora.

Svakako ganjacu paralelno i TLC uvoznika/ovlascenog servisera i MTS ali cu probati ovo sto si predlozio. Hvala ti!

Baš čudno pošto je google tv,kod mene neće IRIS smart na firestick prve generacije jer je minimum android 7 potreban(koliko sam shavatio).Da li si probao IRIS go ili MOVE smart(ne znam da li bi radili korektno da daljinskim od TV-a)?

Nazad
Vrh Dno