Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Ja sam pitao, još čekam da me kontaktiraju u vezi LTE backupa. Još se niko ne javlja.

Sta je tacno HBO+ koji se dobija uz BOX4 beli, jel to ukinuto? Posto ja nemam nista od HBO...

Nije ukinuto...

HBO + paket​

U HBO+ paket upakovani su vrhunski filmski kanali: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2, kao i dva video kluba - HBO OD i Max aplikacija.

Pratite vrhunske filmove i popularne serije na HBO i Cinemax kanalima ili iz HBO OD video kluba izaberite najbolje holivudske filmove, ekskluzivne specijalne emisije ili serije i gledajte ih u vreme koje vama najviše odgovara.

Uz Max video klub, vrhunski HBO filmski i serijski sadržaj možete da gledate na vašim mobilnim uređajima i računarima.

Mesečna naknada za ovaj popularni paket iznosi 849,00 dinara.

Nije ukinuto ali su ga ugasili svima kad je bila ona migracija pa sam morao da ih ganjam.😡

Hvala, sad sam podneo zahtev da ukljuce uslugu, mislio sam da je to automatski ukljuceno od pocetka ugovora.

Da li neko zna šta je Mts Iris TV, kad ispisuje grešku korak 5 Test centralne lokacije Neuspešna?

Pozdrav, da li je neko uspeo da pokrene i aktivira Move aplikaciju na modovanom Iris Box-u

Moze li se dodatni stb povezati bezicno nekako?

Изгледа да је АМС коначно пуштен у HD.
Иако нигде још увек не пише на мтс сајту.

Ima li neko problem da kada ode strelicom na dole i vidi vremenski raspored emisija na nekom programu, vecina onih ikonica bude crna, nema onog logoa emisije, stoji samo naziv i vreme kad su emitovane.....
Ponekad ne mogi ni da pustim neku od prethodnih emisija, prijavljije neku gresku...
Inace STB radi OK.

Dešava se to u zadnje vreme možda i učestalije. Ranije se događalo kad prođe ponoć.

Ima li neko problem da kada ode strelicom na dole i vidi vremenski raspored emisija na nekom programu, vecina onih ikonica bude crna, nema onog logoa emisije, stoji samo naziv i vreme kad su emitovane.....
Ponekad ne mogi ni da pustim neku od prethodnih emisija, prijavljije neku gresku...
Inace STB radi OK.
Meni se povremeno to desava. Restartujem stb, i odmah se sve unormali.

Pa da, ali to je postala pojava na dnevnom nivou, ranije ne znam kad je bilo potrebe da restartujem STB.

@Stock to je za Supernovu, koliko sam ispratio. a i nije Iris

ima utisaka u temi za Supernovu

Jel ima neko slican problem sa IRIS TV.
Na TV u dnevnoj sobi, moram svaki dan da resetujem STB zato sto se izgubi kad se vracaju kanali i programi da se vidi programska sema. Lupam hocu da vidim filmovi ili serije koje su bile na super star kanalu ja nemam tu informaciju, mogu da vrtim unazad al samo imam vreme od kad do kad je trajalo nesto, a ne pise sta niti ima slika mala. STB je noviji android.

Na drugom TV-u, valjda oni Q11 sto rade na linuxu, radilo sve normalno, sad se desava da STB ne salje sliku i ton par sekundi zacrni se ekran i posle nastavi, mislio sam da je do TV-a, medjutim TV radi jer je smart i mogu u tom momentu kad zacrni ekran da saltam po smart aplikacijama, a cekam STB da posalje sliku i ton.

Ovo je pocelo odjednom da mi se desava, i resavam tako sto resetujem STB Uredjaj, al smara sto moram skoro pa svaki dan bar jednom. Resetujem sve sem rutera. Inace Box4 zlatni paket / optika full.

Vrh Dno