Baš ću da probam EON van mreže i uporedim sa iris tvPa izgleda![]()
Baš ću da probam EON van mreže i uporedim sa iris tvPa izgleda![]()
Ne, najbolje ti je da staviš rezoluciju 2160p na STB-uZamenio sam staru ciglu za hp4024 zbog paketa 4k. Da li sam sada zbog toga uslovljen da on automatski sve kanale pušta u 4K a ne u HD ili SD one koji se tako emituju.
Ako prebacim na HD na TV će pretpostavljam ići taj signal a onda TV sam radi upscale. Šta je bolje?
Da li može da se namesti da na TV idu originalne rezolucije kanala pa da 4K bude 4K bez intervencije TVa a ovo ostalo da signal ide u HD?
Tako mi je i stajalo. Zbog 4K kanala će tako i da bude.Ne, najbolje ti je da staviš rezoluciju 2160p na STB-u
Strašno je što u 21. veku u doba digitalizacije i silnog tehnološkog napretka nemamo najjednostavnije funkcije koje smo imali u prošlom veku.MTS nenajavljeno skrajnuo Insajder i Blic TV, prvi sa pozicije 122 na 149, drugi sa 117 na 145. Današnji Blic ima staru poziciju na naslovnici.
Meni je još uvek po starom. Ne sumnjam da će se i kod mene brzo prebaciti na novu numeracijuMTS nenajavljeno skrajnuo Insajder i Blic TV, prvi sa pozicije 122 na 149, drugi sa 117 na 145. Današnji Blic ima staru poziciju na naslovnici.
Čim restaruješ Iris box. (izvučeš iz struje i vratiš).Meni je još uvek po starom. Ne sumnjam da će se i kod mene brzo prebaciti na novu numeraciju
Ako je SD paket na boxu, a na iris aplikaciji su HD kanali, onda ima logike da je bolja slika na iris smart aplikaciji. Većina na vdsl-u i adsl-u nema HD kanale na stb-u.Slika je mnogo ostrija i jasnija preko smart aplikacije bar kod mene
Više se ne koriste kodovi nego se sinhronizuje pritiskom na taster study, pogledaj na mts youtube kanalu imaš uputstvo za sinhronizaciju daljinskog
Da li neko zna odgovor za ovo ?Internet Backup preko LTE zna li neko nesto vise o ovome ? Koja je brzina i da li je dostupno samo kada je net u prekidu ili konstantno... Samo su cenu napisali kao i to da se moze otkazati uvek u toku ugovorne obaveze.....
Pozovi 19813 i pitaj, nova je usluga i verovatno niko sa foruma nemaDa li neko zna odgovor za ovo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari