Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Na iris platformi u okviru madjarskog paketa tv kanala ubacena jos 2 tv kanala sa sinhronizacijom na madjarskom jeziku na poziciji 380 Cartoonito HD i 382 Viasat Explore HD

Pozdrav svima!
Razmisljam se o uzimanju MTS-a kao provajdera i zanima me koliko se moze iskoristiti njihov uredjaj koji sad dolazi?
Ugrubo koji vidovi eksploatacije su moguce? Kakav je uredjaj generalno?

Svako iskustvo pomaze. Hvala!

Internet Backup preko LTE zna li neko nesto vise o ovome ? Koja je brzina i da li je dostupno samo kada je net u prekidu ili konstantno... Samo su cenu napisali kao i to da se moze otkazati uvek u toku ugovorne obaveze.....​

MTS nenajavljeno skrajnuo Insajder i Blic TV, prvi sa pozicije 122 na 149, drugi sa 117 na 145. Današnji Blic ima staru poziciju na naslovnici.

Zamenio sam staru ciglu za hp4024 zbog paketa 4k. Da li sam sada zbog toga uslovljen da on automatski sve kanale pušta u 4K a ne u HD ili SD one koji se tako emituju.
Ako prebacim na HD na TV će pretpostavljam ići taj signal a onda TV sam radi upscale. Šta je bolje?
Da li može da se namesti da na TV idu originalne rezolucije kanala pa da 4K bude 4K bez intervencije TVa a ovo ostalo da signal ide u HD?

Da li 4K treba staviti u 50Hz ili 60Hz, nude se oba?

Poslednja izmena:
Zamenio sam staru ciglu za hp4024 zbog paketa 4k. Da li sam sada zbog toga uslovljen da on automatski sve kanale pušta u 4K a ne u HD ili SD one koji se tako emituju.
Ako prebacim na HD na TV će pretpostavljam ići taj signal a onda TV sam radi upscale. Šta je bolje?
Da li može da se namesti da na TV idu originalne rezolucije kanala pa da 4K bude 4K bez intervencije TVa a ovo ostalo da signal ide u HD?
Ne, najbolje ti je da staviš rezoluciju 2160p na STB-u

Ne, najbolje ti je da staviš rezoluciju 2160p na STB-u
Tako mi je i stajalo. Zbog 4K kanala će tako i da bude.
SD kanali izgledaju jako loše na TVu ali to je nebitno, HD ne vidim razliku u odnosu na stari STB kada je TV dobijao čist HD signal.
4K na Travel XP mi deluje najbolje, L&N me ne baca u nesvest, Fashion isto. EuroSport je OK, ali nešto slika malopre trza i kao da uleti po neki crni frejm.
Zato i pitam za hercažu. Uopšte nisam zapamtio da li mi je u startu bilo podešeno na 50Hz ili 60Hz. Pošto sam čačkao po STBu ostalo je 50Hz.

Newsmax izgleda jezivo :D voditelju se vidi perut po ramenima, dlake u nozdrvama i da je neobrijan. Ono što ne ide iz studija veze nema sa 4K, ali zato grafika "reže".

MTS nenajavljeno skrajnuo Insajder i Blic TV, prvi sa pozicije 122 na 149, drugi sa 117 na 145. Današnji Blic ima staru poziciju na naslovnici.
Strašno je što u 21. veku u doba digitalizacije i silnog tehnološkog napretka nemamo najjednostavnije funkcije koje smo imali u prošlom veku.
Tada sam mogao da namestim kanal koji ja hoću na broj koji ja hoću, a sada to nije moguće. Kod eon-a je to moguće što nas dovodi do kojeg zaključka?

Ja sam se odusevio kad sam video da se lista omiljenih kanala prebacuje na ch+/- tj da ne moram da preskacem nezeljene kanale ili nabadam cifre. Probao sam da menjam rezoluciju koja ide iz stb ali je slika jos gora nego kad se ostavi default rezolucija, a i tako je grozna cak i na oled tv-u. Mislim da je losija slika nego prelo supernova aplilacije za tv. Bar sam daljinski upario kao bluetooth. Tuzno je kad se nema mogucnost izbora.

Da operateri hoće da konzumenti sadržaja gledaju ono što operater želi?

Nije još stiglo do tvoje centrale. Kod mene u PVO prebačeni.
Nisam resetovao box ne pamtim, za divno čudo :)

I kod mene bez resetovanja pojedini kanali dobili novu numeraciju. Kako kad, nekad ovako, nekad onako.

Prvi put sam na vecoj dijagonali pustio Iris smart .Koliko je bolja kvalitetnija i ostrija slika nego na box u . Velika razlika .Koji je razlog ? Od sad box necu ni da palim ...
Nisam godinama pre palio Iris smart tv aplikaciju.Ocigledno su je lepo sredili i radi bas stabilno

Код мене на 65" калибрисаном тв слика је боља преко ирис бокса него преко смарт апп, била апп на тв директно или екст атв боксу.

Nazad
Vrh Dno