Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Za treći bi morali da ti daju i svič. Besplatan je, ja ga uzeo u poslovnici svojevremeno.
I meni su ranije dali switch ali to je bilo odavno pre desetak godina, sad češće viđam da dodeljuju LAN4 za IPTV
Koji tačno modem imaš i znaš li admin šifru jer preko telekom naloga ne možeš sa pristupiš port binding podešavanjima

Imam nokia G-2425G-B, na optici sam. Nisam se bavio sa time. Pisali po temama za VDSL ili optiku te šifre i kako su rešavali.
Probaj da im tražiš, meni su dali bez ikakvog papira taj svič.

Moze jedno i pitanje, izvinjavam se ako je bilo. Kako da povezem treci stb uredjaj? Kada povezem na lan 1 ili 4 stane mi na petom koraku provere. Jel ima neka fora ili mora da se zove mts?
Ovo mi je čudno, odakle ti treći box?
Boxeve odavno ne daju u poslovnici već dolazi njihov monter da ga postavi. On bi trebalo da ti reši povezivanje, odnosno donese svič.
Da nisi uzeo neki box od drugog korisnika?

Ovo mi je čudno, odakle ti treći box?
Boxeve odavno ne daju u poslovnici već dolazi njihov monter da ga postavi. On bi trebalo da ti reši povezivanje, odnosno donese svič.
Da nisi uzeo neki box od drugog korisnika?
Imam ga od ranije, samo nije koriscen jedno vreme. Bio sam u poslovnici danas, neko ce doci da poveze preko svica.

Mogu već da zamislim 😂 kladim se da neće imati ni 4k ni dolby audio

Na iris-u ubaceni novi tv kanali Rai 1 HD, (631) Rai 2 HD (632), Rai 3 HD (633) i Rai news HD (634)! Ne znam gde su premesteni tv kanali Vozd, Vlasotince, Brus i Inđija!

• Rai 1 na poziciji 631
  • Rai 2 na poziciji 632
  • Rai 3 na poziciji 633
  • Rai News 24 na poziciji 634
Pozicija pojedinih TV kanala je promenjena:

• Trace Urban – nova pozicija 490
  • TV Vožd – nova pozicija 491
  • TV Vlasotince– nova pozicija 492
  • TV Brus– nova pozicija 493
  • RTI (RTV Inđija) – nova pozicija 494

JEl zna neko dal moze 4 kom STB uredjaja da se uzme na jedan opticki box mts paket?

Ima li neko za hp4024 update 2.7.4 zadnji u zip fajlu tj ota update

Pitanje za one koje imaju VOX tv .
Tv VOX 32TIH900B smart led , da li ima aplikaciju za iris tv
Treba za stariju osobu , pa da znam kada ga kupi mogu li joj instalirati . Koriste MTS Box paket
Hvala
Izvinjavam se ako nije za ovu temu .
Hvala

Ako ima android ili google TV onda imaš IRIS SMART aplikaciju. Idi na Iris GO temu, imaš o tome.

Pod hitno da na move platformu kad je puste da vrate mozaik sa opcijom 4 kanala da se gleda .Evo veceras na Areni 3 prenosa EL i 1/2 LS ..Verujem da nije softverski tezak poduhvat nego samo dobra volja .Eko citaju ovi iz MTS pod hitno da krenu to da implementiraju 😁

Pod hitno da na move platformu kad je puste da vrate mozaik sa opcijom 4 kanala da se gleda .Evo veceras na Areni 3 prenosa EL i 1/2 LS ..Verujem da nije softverski tezak poduhvat nego samo dobra volja .Eko citaju ovi iz MTS pod hitno da krenu to da implementiraju 😁
Već je puštena nova MOVE platforma koja je preslikani iris samo što nije multicast nego se pristupa preko interneta, mozaik je na Open IPTV omogućavao gledanje do 16 kanala istovremeno

Generalno je mozaik odlična stvar koja je ukinuta baš kada ne treba. Otprilike kada su velike dijagonale ekrana postale masovne :)
Meni bi bilo drago da vrate bar PiP, i to je bila dobra opcija takođe. Koliko sam mrzeo prelazak na Iris bukvalno samo zbog interfejsa.

Generalno je mozaik odlična stvar koja je ukinuta baš kada ne treba. Otprilike kada su velike dijagonale ekrana postale masovne :)
Meni bi bilo drago da vrate bar PiP, i to je bila dobra opcija takođe. Koliko sam mrzeo prelazak na Iris bukvalno samo zbog interfejsa.
Čini mi se da su Linux STB bolji i da rade bolje sa IPTV, pogotovo Q11

Ne čini ti se. Stvarno bolje rade. Imam u kući i q11 i hp4024 i ovaj prvi je mnogo bolji. Brži, manje baguje, ovaj hp4024 moram da resetujem bar jednom u par dana, a q11 se ne sećam da sam ikad resetovao za dugi niz godina

Vrh Dno