Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Patch kabl CAT 7 STP Flat 20m Ugreen NW106 da li je ovo ok kabel od rutera do stb-a? izvinjavam se ako sam duplirao poruku​

Nema i dalje na nekim HRT kanalima, RTL... Nešto me mrzi i da pregledam baš sve :)
Video sam sinoć na AMC, mislim da tu nije bilo takođe.
Moguće da prebacuju da sve bude na 7 dana gledaj unazad. Vidim da je sada samo Arena premijum 1 ostala na 30 dana unazad. Mada nisam siguran kako je bila na ostalim pre ovoga. Retko se ide baš toliko unazad.

Od danas na iris tv platformi u HD su prebaceni tv kanali Elita live 1-4 (pozicije 291-294), RT documentary (363), rtv 101 (504) i dva madjarska tv kanala M4 sport (694) i M5 (688)

Ovi kanali gde je sada konačno omogućeno gledanje unazad (konkretno BBC Earth) da li će tu opciju dobiti i preko Iris Smart/Iris GO u neko dogledno vreme ? Ne mogu sad da se setim kako je bilo ranije kod tih nekih drugih kanala, da li su i posle koliko vremena dobili tu opciju i u smart "verzijama".

Jel 4k paket uskoro počinje da se naplaćuje ili su produžili ?
Za sada stoji da je do 31.01 samo sada na sajtu imaju i cenu, biće 700 dinara. Zvao sam da otkažem rekli su mi da se to stalno produžava ali je to ličilo na navlaku da ne produžim pa da zaboravim i upadnem u naplatu. Otkazao sam svakako.

meni su nedavno doneli jedan Hp4024 da vidimo da li je smetnja do starog stb-a. kad se pali pise android, mada nemam pojma sta se moze ako je android. inace smetnja nije prestala:cry:

Mogu li oni kod kojih je tv kanal Love Nature 4k (pozicija 183) kocio i blokirao putem irisa da pogledaju i isprate kako im sada radi i da li koci, ubrzava, blokira itd.
Inace sada svi HRT i RTL tv kanali putem iris i iris go platforme imaju vracanje unazad!!!

Valjalo bi i da "smart" verzija BBC Earth dobije vraćanje unazad, nzm u čemu je problem da i to odrade, kao i za Animal planet ...ovo za hrvatske kanale su brzinski odradili i za iris i za iris go.

Mogu li oni kod kojih je tv kanal Love Nature 4k (pozicija 183) kocio i blokirao putem irisa da pogledaju i isprate kako im sada radi i da li koci, ubrzava, blokira itd.
Inace sada svi HRT i RTL tv kanali putem iris i iris go platforme imaju vracanje unazad!!!
Ja ne znam otkada su mi otključani ti 4k kanali ali rade 181-184. FTV jedino ne radi. Nisam nikada aktivarao 4k paket.
183 radi normalno, bar ovo kratko vreme što probam.

Da li ste imali situaciju da vam izlazi poruka na televizoru koji je povezan na MTS box: "Da li želite da isključite telefon?".

Nemam detalje jer se kod mog oca pojavljuje, ne živim tamo.

Ja cesto dobijam poruku na tv da neki tel (verovatno komsijki) pokusava da se poveze sa televizorom.
Pogledaj da se nije neko prikacio od komsija, mozda je otac mahinalno pritisnuo Ok na daljincu kad je dobio upit za povezivanje.

Ja cesto dobijam poruku na tv da neki tel (verovatno komsijki) pokusava da se poveze sa televizorom.
Pogledaj da se nije neko prikacio od komsija, mozda je otac mahinalno pritisnuo Ok na daljincu kad je dobio upit za povezivanje.
Mislim da to nije povezan slučaj sa ovim što je čovek pitao. U tvom slučaju je bluetooth konekcija a u njegovom je vezano samo za tv jer tv box ne može da preuzme kontrolu nad televizorom.
Da li ste imali situaciju da vam izlazi poruka na televizoru koji je povezan na MTS box: "Da li želite da isključite telefon?".

Nemam detalje jer se kod mog oca pojavljuje, ne živim tamo.
Verovatno je podešen na televizoru neki sleep mod da se tv isključi posle tipa 5 sati neaktivnosti, nema nikakve veze sa Boxom. A pošto nemaš detalje onda ti ne možemo mnogo pomoći, makar da znaš koji je model televizora.

Kod mtel-a u Bosni su još u osnovnom paketu.

pise da je od danas cena 2.5 eura arena premium paketa u bh telekomu, to su valjda ovi sto su kupili sbb bosna tj telemach bosanski , vrv zato i naplacuju treba im kinta posle investicija xd

Vrh Dno