Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Signal emituju kao 1080i50Hz. meni je tako podešeno i na 720p i na 1080p televizorima, odnosno HD Ready i Full HD :)
Imaš u podešavanjima pod ekran, da doteraš veličinu ako ima problema. Meni na 32" VOX televizoru, 720p, je bilo na nekih 93% podešeno pa bezveze izgleda bilo koji meni, smanjeno. Podigao na 99% i lepo ide od ivice do ivice. Ne utiče na samu TV sliku. Probaj pa kako ti odgovara.
ali znas sta sam primetio. kad sa tim boxom (ja ustvari imam od sbb-a, drug ima iris) odem na aplikacije kao youtube, twitch, bolja slika je kad stavim box na progresive tj. 720p. (ja imam hd ready tv)

E ti si onda isto lepo promašio temu :)
Ovde se priča o mts-ovom STB uređaju koji nema aplikacije. Imaš temu za IRIS go i IRIS smart aplikaciju.
Napisao sam ti za izvorni STB što se dobija od MTS-a za TV uslugu. Za ostalo pogledaj neku temu o android boksevima, da ne tupim dalje gde mu nije mesto :)

E ti si onda isto lepo promašio temu :)
Ovde se priča o mts-ovom STB uređaju koji nema aplikacije. Imaš temu za IRIS go i IRIS smart aplikaciju.
Napisao sam ti za izvorni STB što se dobija od MTS-a za TV uslugu. Za ostalo pogledaj neku temu o android boksevima, da ne tupim dalje gde mu nije mesto :)
pa cekaj jel taj stb android?

I linuxa ima takođe. Zaključani samo za TV uslugu.
To je več u drugim temama kao što sam pomenuo. Čuo sam priče o tim krekovanim ali nisu onda više za ovu temu.

Posle mog traženja IDP broja od Mts-a stigla je treća najbolja ponuda za produžetak Box 3 M 400/400 paketa 24 m po 50%....2450din.
E sad "Should I stay should I go now" :))

Ubaceni su novi katalozi u video klub irisa koji ce pratiti nove tematske kombo pakete... Viasat, BBC earth, Da Vinci, Baby, Balkan Trip, National Geographic...

Ja sam raskacio oba HP4024 stba i prešao na aplikaciju. Čini mi se da su digli kvalitet slike preko aplikacije a gomila kablova daljinaca i gluposti me izludjivala.

Bolje je sigurno nego pre 2 godine, ono je bilo negledljivo :)

Nije. Moožda ti je pre 2 godine server stalno spuštao na krš bitrate ali maximalni birate i rezolucija su i danas identični kao pre 2 godine.

Ima li veze kao kod Eona što je TV direkt sad u ruter vezan? Pa daje bolju sliku nego preko wifi

pozdrav, od pre nove godine imam stalna seckanja i kocenja slike. bili proverili odradili zatezanje zice na uticnici telefonskoj i opet ima problema. cak se i internet veceras gubio par puta, ne znam da li samo kod mene ili i kod drugih. zanima me da li od drugara kod koga radi sve dobro mogu njegov ruter i stb preneti kod mene i proveriti? da li je to uopste moguce da radi kod mene? hvala

pozdrav, od pre nove godine imam stalna seckanja i kocenja slike. bili proverili odradili zatezanje zice na uticnici telefonskoj i opet ima problema. cak se i internet veceras gubio par puta, ne znam da li samo kod mene ili i kod drugih. zanima me da li od drugara kod koga radi sve dobro mogu njegov ruter i stb preneti kod mene i proveriti? da li je to uopste moguce da radi kod mene? hvala
Za stb znam da moze, ja ranije uzimao od druga. Trebalo bi da moze i ruter.

HDR ukinut na Eurosportu i Travelu vise nema signal a na svim 4K kanalima uvedeno prekotavanje. Ne moze 2 lepe vesti pa to ti je 😁
Inace koliko vidim bio sam na putu neko je aktivirao deciji i filmski paket a uredno sad imam sve pakete ukljucujuci i HBO ,dok na moj mts pise da imam samo osnovni paket ,...😂 Inace sam dobio sms da mi je zalba prihvacena .Sta sad sadrzi plavi box4 paket zna li neko uopste 😂

Nije ukinut HDR na Eurosport 4k i Travel xp 4k! Proveri u tajnom meni-u u podesavanjima da li se nesto nije poremetilo...

HDR ukinut na Eurosportu i Travelu vise nema signal a na svim 4K kanalima uvedeno prekotavanje. Ne moze 2 lepe vesti pa to ti je 😁
Inace koliko vidim bio sam na putu neko je aktivirao deciji i filmski paket a uredno sad imam sve pakete ukljucujuci i HBO ,dok na moj mts pise da imam samo osnovni paket ,...😂 Inace sam dobio sms da mi je zalba prihvacena .Sta sad sadrzi plavi box4 paket zna li neko uopste 😂
Sad gledao, imam hdr i na Eurosportu, na Travelu, Love Nature i na Newsmax. Mozda ce i meni ukinuti, za sada nisu.

Ljudi jel zna neko kako da resim problem sa mobilnom aplikacijom, nista nece da mi pusta, samo izbaci "playback failed". Na drugim uredjajima radi normalno. Xiaomi telefon je u pitanju i video sam da je neko ovde vec pisao da je isto imao problema na xiaomiu. Probao sam da brisam cache, uninstall, sva podesavanja cackao i nista ne pomaze.

Izvinivama se ...Sad sam proverio HDR ima na box u 4024 na ovom drugom pre njega koji imam nema HDR a iako sam ga imao i tv je HDR 4k .

Ljudi jel zna neko kako da resim problem sa mobilnom aplikacijom, nista nece da mi pusta, samo izbaci "playback failed". Na drugim uredjajima radi normalno. Xiaomi telefon je u pitanju i video sam da je neko ovde vec pisao da je isto imao problema na xiaomiu. Probao sam da brisam cache, uninstall, sva podesavanja cackao i nista ne pomaze.
Jel ti se dešava kad si na wifi ili na mobilnom netu?
Meni se dešava samo kad sam na mobilnom netu (naravno mts) a na wifi radi normalno. Pokušavao da rešim, žalio se, menjali mi sim karticu i ništa. Na kraju sam odustao jer to slabo koristim

Vrh Dno