Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Samo da utvrdim pročitano, ako hoću nov daljinski, da ponesem stari u poslovnicu? Ne može praznih ruku i samo "dobar dan, treba mi novi daljinski"?

Da li ima način da se u Video Klub-u na MTS BOX-u onemogući automatsko puštanje sledeće epizode posle kraja prethodne? Veoma je iritantno kao i na svim uslugama koje to rade.

Pokušao sam pretragom i da nađem na samom BOXu ali nisam uspeo...

Samo da utvrdim pročitano, ako hoću nov daljinski, da ponesem stari u poslovnicu? Ne može praznih ruku i samo "dobar dan, treba mi novi daljinski"?
Ne, odes i trazis novi, dobijes prvi za 1 dinar, ostale sledece placas. Tako su meni rekli kada sam pitao.

Zamenio tri komada odjednom.
Slučajno poslao. Kazao stari i neispravni, bacio ih lik u đubre i dao nove.

Pozdrav, imam problem sa boxom tacnije zanima me da li je u njemu problem ako je imao neko slicnu situaciju..
Nakon 5 10 15 min, kako kad, slika poplavi, i nakon gasenja i paljenja na daljincu(ne restart) opet sve bude okej neko vreme I onda opet isto..

1000052083.jpg

Добио си бт или не?
Jedan sa BT, dva bez BT. Imao sam jedan koji sam zadržao, stigao sa HPH07, mada i on ima višestruki klik ponekad pa je u rezervi.
Ova tri su oni baš stari, jedan još od one cigle od STB-a, brojevi gore.

@n5kovic: Zovi ih da menjaju, kaži da ne radi stb.

4k paket produzen i besplatan do 15.11
Moguce da ce ovo da bude besplatno uz box stalno

Pozdravi, kako da namestim HP4024 da ne vraća prikaz na tekući program po isteku premotane emisije, nego da nastavi sa sledećom (premotanom) emisijom? Kao što to radi EON box na SBB.

Uf, nisam ni obratio pažnju, kod mene, pod "Moj Nalog" piše "verzija 1.33.6"...

Moram da zovem podršku da bi unapredili softver?
Završih epopeju (nadam se). Posle ukupno šest telefonskih razgovora sa operaterima/automatima ukupnog trajanja 1,5 sat, tri puta restartovanja boksova i modema/rutera i neko vreme sedenja pred TV, kutije su unapredjene na Iris 2.0 (v1.99.32). Korisničko iskustvo: Vrlo loše.

Na prvu loptu rade bolje nego što su radili, ali me i dalje živcira što su ukinuli premotavanje na kanalima na kojima je to postojalo i što, uopšte, nemaju to na svim.

Žalio sam se dosta puta za Animal planet (ima sat unazad) i BBC Earth koji nema uopše ali ne vredi. Čak su ga izbacili iz video kluba, bar ga kod mene nema više.
Kažu ne zavisi od njih kao što su pričali i za Eurosport pa su pustili.

Za tri 4K kanala je prilično očajnički pokušaj naplatiti 700 dinara :)

@n5kovic: Zovi ih da menjaju, kaži da ne radi stb.
Zvao ih, bili su danas, napomenuli da imaju slican problem sa svim sony televizorima i da normalno rade samo oni prastari boxevi tako da ne znam.. promenili hdmi ulaz i rekli eto to je to hahaha...i dalje je isto

Jel ima jos neko slican problem sa sonyjem? Kod mene je u pitanju kdl-32ex402

Posle nekoliko dana korišćenja IRIS boxa razočaran sam u ovaj polu-proizvod i neke krajnje glupe probleme koji se tiču Video Klub usluge, ovde ne postoje osnovne stvari koje postoje na gotovo svim drugim striming uslugama i koje su za očekivati po difoltu :

Nemoguće je videti koje epizode nečega su odgledane a koje nisu, nema nikakvih indikatora na ekranu kada se gleda spisak epizoda neke serije.

Nemoguće je nastaviti seriju tamo gde se stalo, nigde nema istorija šta je pogledano i mogućnost nastavka. Ovo je samo slučaj ako je epizoda odgledana do kraja, ako je epizoda pauzirana i ugašena dok traje, onda se pojavi za nastavak na "Moj TV" ali ako odgledaš do kraja nema je nigde.

Povezano sa ovim gore, na glavnoj stranici Video Kluba ne postoji nikakav spisak skoro odgledanih serija gde ti nudi sledeću epizodu za nastavak gledanja što je normalno i za očekivati od ovakve usluge.

Da li ja nešto ovde propuštam i ne vidim li je stvarno ovakva situacija? HP4024 box je u pitanju

Telekom testira Albanske kanale. Po navodnim informacija, oko 30 će se uskoro naći u posebnom Albanskom paketu.

Filmski kanali im nisu loši iz DigiAlb paketa sa satelita, jer ih titluju a izvorni je audio...Opet, mnogo toga će zavisiti od cene...

Da, albanski paket od Digitalba testiraju. U početku će sigurno biti besplatan ali ne znam koliko.

Da li su sigurno produžili promociju za 4k paket? Nigde na zvaničnom sajtu, ne videh informaciju?

A, gde to piše na zvaničnom sajtu? Poslednja informacija je bila do 01.10.

Hvala, nisam uspeo da naðem a i odjavio sam već. Sada opet da zovem 😂

Onda su to regionalni kanali...

Pa kanali su iz Albanije (ako je Digitalb u pitanju) samo ih je MTS ograničio na te dve opštine. Nešto kao oni bosanski Hayat kanali koji su dostupni samo u Sandžaku ako se ne varam (na Supernovoj su u celoj Srbiji).
U suštini ti Digitalb kanali su dobri za one kojima ne treba titl jer imaju dobre filmske kanale.

Nazad
Vrh Dno