Ne, odes i trazis novi, dobijes prvi za 1 dinar, ostale sledece placas. Tako su meni rekli kada sam pitao.Samo da utvrdim pročitano, ako hoću nov daljinski, da ponesem stari u poslovnicu? Ne može praznih ruku i samo "dobar dan, treba mi novi daljinski"?
Jedan sa BT, dva bez BT. Imao sam jedan koji sam zadržao, stigao sa HPH07, mada i on ima višestruki klik ponekad pa je u rezervi.Добио си бт или не?
Pozdravi, kako da namestim HP4024 da ne vraća prikaz na tekući program po isteku premotane emisije, nego da nastavi sa sledećom (premotanom) emisijom? Kao što to radi EON box na SBB.
Završih epopeju (nadam se). Posle ukupno šest telefonskih razgovora sa operaterima/automatima ukupnog trajanja 1,5 sat, tri puta restartovanja boksova i modema/rutera i neko vreme sedenja pred TV, kutije su unapredjene na Iris 2.0 (v1.99.32). Korisničko iskustvo: Vrlo loše.Uf, nisam ni obratio pažnju, kod mene, pod "Moj Nalog" piše "verzija 1.33.6"...
Moram da zovem podršku da bi unapredili softver?
Zvao ih, bili su danas, napomenuli da imaju slican problem sa svim sony televizorima i da normalno rade samo oni prastari boxevi tako da ne znam.. promenili hdmi ulaz i rekli eto to je to hahaha...i dalje je isto@n5kovic: Zovi ih da menjaju, kaži da ne radi stb.
Treba da bude besplatno za odredjene BOX pakete,to jedino ima smisla.4k paket produzen i besplatan do 15.11
Moguce da ce ovo da bude besplatno uz box stalno
A, gde to piše na zvaničnom sajtu? Poslednja informacija je bila do 01.10.
Upravo ušao na forum da pitam isto.Trza li još nekome slika na utakmicama lige šampiona na arenama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari