Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Ma sta da mi aktiviraju da im plaćam za 3 kanala
Ako ubace Arene u 4K e onda moze
Mada koliko sam čitao u svetu im se ne isplati da prave 4K sadržaje i to da pustaju

Juce sam kontaktirao MTS u vezi sa 4K kanalima sa pitanjem da li zaista 4K ne moze na Q11 i da li su u planu novi boksevi (MOVE - Arris VIP7300) kao sto neko rece ovde.

Odgovor je bio sledeci: da ce za nedelju do dve poceti softversko azuriranje SVIH bokseva, kako ona rece, nije precizirala sta to podrazumeva, i da ce nakon toga 4K kanali biti dostupni svima, tj. nece biti potrebe da se zove kol-centar za aktivaciju. Kako rece, nije u planu da se uvode novi boksevi.

E, sad, sta ce biti, videcemo.
Da li shvatata da KC zadnji sve sazna bukvalno sazna kad i korisnik. Tako da vam oni sami po sebi nisu relevantni za takve informacije šta će biti

Da li shvatata da KC zadnji sve sazna bukvalno sazna kad i korisnik. Tako da vam oni sami po sebi nisu relevantni za takve informacije šta će biti
To je bio odgovor iz "nadlezne tehnicke sluzbe" jer je moje inicijalno pitanje bio prosledjeno njima (komunikacija na Facebooku), a odgovor sam dobio skoro 24 sata kasnije telefonskim pozivom iz "te sluzbe". E, sad....

Mnogo mi je lošija slika na mts tv box nego preko iris aplikacije. I to se baš primećuje kad se gleda fudbal, trava toliko loše izgleda da bole oči.

HRT uveliko najavljuje UHD kanal za Olimpijske igre HRT 4K . Treba javiti MTS u i RTS da otvore bar 2 RTS 4K kanala za OI. nismo valjda mi najgori 😁

HRT uveliko najavljuje UHD kanal za Olimpijske igre HRT 4K . Treba javiti MTS u i RTS da otvore bar 2 RTS 4K kanala za OI. nismo valjda mi najgori 😁
Za početak može i punokrvni Full HD a ne upscaleovani 720p. Ako gledamo da su 3 nebitna 4k kanala 790 dinara, 4 Pink Zadruga kanala 1000 dinara, RTS 4k će moći da se plati samo u bitcoinima...

To je bio odgovor iz "nadlezne tehnicke sluzbe" jer je moje inicijalno pitanje bio prosledjeno njima (komunikacija na Facebooku), a odgovor sam dobio skoro 24 sata kasnije telefonskim pozivom iz "te sluzbe". E, sad....

Da podelim i moje iskustvo. Zvao sam ih juče da se raspitam kako mogu da aktiviram 4k s obzirom da imam dve q11ice. Meni nisu pominjali nikakvu opciju da se čeka update software-a, već je napravljen radni nalog da mi se jedna q11 zameni za skyworth. Sad čekam da me kontaktira tehnička služba oko datuma zamene...

Drugari, od kad su uveli da se s drugog neta ne može pristupiti ovde? Nisam skoro ulazio, a vidim da sad ne može, mora s MTS-ove mreže.

i šta na kraju sa Q11 korisnicima , jel iko dobio 4k , jel treba da se menjaju box-ovi ili će ići update , ja sam se več dva puta prijavio , oni kažu kontaktiraće vas kolege iz tehničke službe i ništa , ali ne znaju kakva je procedura .

Био упдате на 4024. Kernel 4.9.113 Jul 4 CST 2024, system ver 2.7.4.

Zdravo, koji je nabolji stb posle q11? ili next best thing...

Poslednja izmena:
Kod mene sada proradili 4k kanali.

Na kojim brojevima su 4k kanali? Kod mene nema (imam 1080p tv, imali to veze možda)? I da li su ubačeni nekom ES 3-9?

Zovi opet da ti aktiviraju. Zato se i neće plaćati do 30.09., jer to je kao test period...

Ubačeni su Eurosport 3-9, pozicije 331-337. A 4k kanal ne vidim nigde, nemam 4k televizor, ne znam jel zbog toga . Doduše, imam 4k na eonu, mada ni tu nije 4k tv. 😁 A i ovi 3-9 mi bitni zbog majke kad skoknem do nje, ovde će svakako ići Max i Peacock.

Ubačeni su Eurosport 3-9, pozicije 331-337. A 4k kanal ne vidim nigde, nemam 4k televizor, ne znam jel zbog toga . Doduše, imam 4k na eonu, mada ni tu nije 4k tv. 😁 A i ovi 3-9 mi bitni zbog majke kad skoknem do nje, ovde će svakako ići Max i Peacock.
Ubačeni (bez komentatora, bar za sad).Na MAX-u se može izabrati bar engleski.

Три дана 4К пакет није радио. Пријављено и тек данас опција купи за 0 дин. Ок, раде опет три канала тј 181 и 182 раде како треба али 183 се после неколико минута укочи слика. Промена канала и враћање на 183, те ради и укочи се после неколико минута. Канал 375 нема проблема. Да ли се ово јавља још негде?

Vrh Dno