Bas tako direktor Mtsa Lucic je rekao da bi od juna treba da krene kod nas.ovaj izgleda da je bolji od ovog sto sad imam nema koax ulaz? odakle ti info da ce deliti od juna meseca?
jas razbiram sve hahaha
Bas tako direktor Mtsa Lucic je rekao da bi od juna treba da krene kod nas.ovaj izgleda da je bolji od ovog sto sad imam nema koax ulaz? odakle ti info da ce deliti od juna meseca?
jas razbiram sve hahaha
LJudi kad god da krene ićiće po etapama jer nije realno da odmah zamene 800,000 uređaja. Tako da kad krene biće u etapama sigurnoLučić najavio pre izvesnog vremena da kreće od juna i kod nas. Onaj direktor MTS-a što ima onako pokvaren osmejak, uvek i u svakoj prilici. I što svako malo gostuje u režimskim medijima.
Kako misliš q11 propevao sa novim daljinskim? Šta je bolje?Pa meni su zamenili sve što sam tražio, bukvalno odmah. I daljinske i tu ciglu. Q11 ja ne želim da menjam i dalje, propevali su sa novim daljinskim.
Iskreno, već neku godinu, krenu neke bajke od strane generala mts-a na javnim nastupima a realizacija Nula. Tako da mi je ovo vest u rangu padanja kiše sredinom juna![]()
Bas tako direktor Mtsa Lucic je rekao da bi od juna treba da krene kod nas.
Ovaj Move Box podrzava Netflix za razliku od Eon Boxa?
Ajde da vidimo i to čudoHvalio se pomenuti direktor da imaju licencu za Netflix.
Imao sam one stare daljinske gde su brojevi gore. Bukvalno isto bilo kao i kod tebe, baš loše su radili.Kako misliš q11 propevao sa novim daljinskim? Šta je bolje?
Kako si menjao daljinski, jesi išao u poslovnicu ili si zvao? Meni je na q11 daljinski poprilično loš ali mi se sam box ne menja
Ako sam dobro razumeo u pitanju je STB HP4024 , sto ga ne povezes preko wifi veze i resio si stvar. Jedino nisi napisao koji ONT imas pa ne znam dali onda mozes da povežes.Znam to, pokusavam da povezem preko WiFi drugi STB/TV. Pratio sam uputstvo sa https://forum.benchmark.rs/threads/...-smart-aplikaciji.476186/page-23#post-6360037:
- napravio drugi SSID za IPTV, vezao IPTV samo za njega (ne i internet)
- povezao WiFi extender na taj SSID
- povezao WiFi extender Eth port na drugi STB
- dobijem gresku "Code:bootstrap_url_error" i "Platform is not reachable"
- kada vratim STB na kabl iz ONT-a onda signal proradi, pa ako tada zamenim kabl iz Eth WiFi ripitera, upostavi se signal, nastavi se TV program, ali ne radi menjanje kanala itd.
Jeste, HG8245Q2. Moooolim te napisi mi detaljno kako da povezem preko wifi-a? Na WiFi ONT-a ili dodam ripiter u sobu?Ako sam dobro razumeo u pitanju je STB HP4024 , sto ga ne povezes preko wifi veze i resio si stvar. Jedino nisi napisao koji ONT imas pa ne znam dali onda mozes da povežes.
Ako imas HG8245Q2 moze bez problema.
gosa70 ti si genije, hvala ti puno; tako jednostavno rešenje pred nosom, a kad čovek ne zna. Proradilo iz prve, bzvz sam kupovao ripiter. Zašto to rade iz Telekoma, zašto njihovi (podugovoreni) instalateri razvlače UTP kabl od ONT po podu stana u dužini od 20m (čak nemaju pištolj silikon da učvrste uz ivice zida, bukvalno samo ostave po podu da se gazi) i predlažu da se kupi ripiter ili PLA u sopstvenoj režiji ili preko Telekoma, umesto da ovako jednostavno podese!? 🤔🤯Ako sam dobro razumeo u pitanju je STB HP4024 , sto ga ne povezes preko wifi veze i resio si stvar. Jedino nisi napisao koji ONT imas pa ne znam dali onda mozes da povežes.
Ako imas HG8245Q2 moze bez problema.
OK i VIDEO KLUB u isto vremeDa li je moguce crni iris tv daljinac povezati sa drugim boxom preko bluetootha? Kako se ulazi u pairing?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari