Nema. Ti sa kupujem prodajem su doneti iz inostranstva.Ima sigurno, kupujem prodajem je dokaz
Nema. Ti sa kupujem prodajem su doneti iz inostranstva.Ima sigurno, kupujem prodajem je dokaz
Koje nove kanale testiraju?Ako ste primetili da od pre par dana na pojedinim tv kanalima (AMC, Newsmax, FOX News, Eco, Palma plus, Novosadska, Pink Soap...) zbog preglasnog tona dolazi do modulacije ("probijanja") tona spustite jacinu tona na uredjajima ispod 70... (isti kanali preko IRIS GO nemaju ovaj problem)... zasto se ovo desilo jos se ne zna... da li je od poslednjeg update-a...
Videcemo ako zaista zamene novom platformom umesto irisa da li ce biti isto...
Kao sto primecujete ni jedan od novih kanala koje nedaljama testiraju jos nije ubacen...
Navdono ce biti i renumeracija kanala...
Na irisu jos uvek nisu ubacili ni BBC World News i Fem3 koji su u ponudi Supernove a kao izjednacena ponuda kanala...
Opet stativa dakle 😭Sto se Arene 4k tice ako im to bude kanal sa posebnim 4k sadrzajem i posebnom programskom semom oni verovatno moraju imati dozvolu REM-a... jos uvek nemaju i nema da su podnosili zahtev...
Problem nastaje kada pustim bilo koju emisiju/seriju/film od juče/prekjuče/pre par dana.Kod mene radi normalno.
Moze i meni ovo uputstvo?Ako sam dobro razumeo u pitanju je STB HP4024 , sto ga ne povezes preko wifi veze i resio si stvar. Jedino nisi napisao koji ONT imas pa ne znam dali onda mozes da povežes.
Ako imas HG8245Q2 moze bez problema.
Povećavam verovatnoću nalaženja bar jednog za 100%Само један. Разлог за два идентична?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari