Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

U 4k ili 1080?

Ako ste primetili da od pre par dana na pojedinim tv kanalima (AMC, Newsmax, FOX News, Eco, Palma plus, Novosadska, Pink Soap...) zbog preglasnog tona dolazi do modulacije ("probijanja") tona spustite jacinu tona na uredjajima ispod 70... (isti kanali preko IRIS GO nemaju ovaj problem)... zasto se ovo desilo jos se ne zna... da li je od poslednjeg update-a...
Videcemo ako zaista zamene novom platformom umesto irisa da li ce biti isto...
Kao sto primecujete ni jedan od novih kanala koje nedaljama testiraju jos nije ubacen...
Navdono ce biti i renumeracija kanala...
Na irisu jos uvek nisu ubacili ni BBC World News i Fem3 koji su u ponudi Supernove a kao izjednacena ponuda kanala...

Ako ste primetili da od pre par dana na pojedinim tv kanalima (AMC, Newsmax, FOX News, Eco, Palma plus, Novosadska, Pink Soap...) zbog preglasnog tona dolazi do modulacije ("probijanja") tona spustite jacinu tona na uredjajima ispod 70... (isti kanali preko IRIS GO nemaju ovaj problem)... zasto se ovo desilo jos se ne zna... da li je od poslednjeg update-a...
Videcemo ako zaista zamene novom platformom umesto irisa da li ce biti isto...
Kao sto primecujete ni jedan od novih kanala koje nedaljama testiraju jos nije ubacen...
Navdono ce biti i renumeracija kanala...
Na irisu jos uvek nisu ubacili ni BBC World News i Fem3 koji su u ponudi Supernove a kao izjednacena ponuda kanala...
Koje nove kanale testiraju?

Ovo su informacije sa drugih foruma i clanova koji imaju svoje izvore:
Mesecima se testira Arena 4k pa da li ce to biti za sport ili 4k sadrzaj svih kanala Arena Chanel Group videcemo...
Testira se 4k Fashion & Style
Testira se HD Clasic Music
Testira se Freedom
Testiraju se albanski kanali za albanski paket
Mozda i jos nesto ali clanovi koji imaju informacije nisu se oglasavali ovih dana

Sto se Arene 4k tice ako im to bude kanal sa posebnim 4k sadrzajem i posebnom programskom semom oni verovatno moraju imati dozvolu REM-a... jos uvek nemaju i nema da su podnosili zahtev...

U mtel mk i mtel cg je puštena nova platforma poodavno i samim tim se testira. Kod nas nema ništa pre februara 2025.

Februar 2025 ekspresno kao i uvek dal je moguce jbt 😂 pa oni kad puste taj move bice zastareo posle godinu dana testiranja taman da krenu da testiraju novi 💪

Ma realno samo je vizuelno bolji i ima vraćanje unazad na 95% kanala... Imam priliku da koristim pa znam... EON je i dalje svemirski brod za ovo

Da li neko ima problema sa uslugom Gledaj unazad na Iris Box-u (Skyworth HP4024)?

Kod mene radi normalno.
Problem nastaje kada pustim bilo koju emisiju/seriju/film od juče/prekjuče/pre par dana.
Krene normalno vraćeni program, posle par sekundi samo se na TV-u pojavi crn ekran i ne dozvoljava mi da izađem, odnosno da prebacim na neki drugi kanal.
Jedino pomaže restart samog Iris Box uređaja (počinje da iritira).
Takođe, zamenio sam HDMI kabel, promenio ulaz na TV-u i sve je opet isto.
Prijavio sam uredno smetnju, ali koliko vidim, nema od njih ništa.

P.S. Iris Box je relativno nov.

I naravno opet smaracka fora da moras da ih deaktiviras ti, umesto da ih ugase oni automatski.. jednom sam placao godinu dana jer me mrzelo da zovem i cekam pola sata da se javi operater :D sad je doduse pojednostavljeno, moze i preko aplikacije.

Otključani su tradicionalno i svi ostali kanali u periodu 15.11.-31.1. Za nas sa (starim) crvenim boksom i znači nešto, za vas sa skupljim ulaznicama i nema neki značaj verovatno :)

Nabavio sam i drugi daljinski R11b i hteo da ga uparim putem bluetooth-a na 4024, medjutim kada uparim novi raspari mi se stari daljinski.

Deluje mi da ne mogu da rade istovremeno dva daljinska preko bluetootha, već samo jedan, a da drugi može samo preko IR. Da li neko ima dva uparena daljinska preko bluetootha?

Oba daljinska su isti modeli, oba identično rade. Iris 2.0 verzija 2.7.4.

Само један. Разлог за два идентична?

Jedan za zenu,drugi za njega :). Ja na oba Eon boxa imam uparena po dva Eon daljinca. Zgodna stvar za tv u spavacoj.

Само један. Разлог за два идентична?
Povećavam verovatnoću nalaženja bar jednog za 100% ;)
Za TV imam tri komada - jako prakticno, samo što sad ništa ne vrede bez daljinskog za MTS.

Da li još neko u Moje Kupovine ima da je 14.11. kupljen PROMO TEMP? Šta to znači?

Imam isto to pored HBO+ koji sam aktivirao sad dok je besplatno.
Verovatno su oni ubacili kao paket gde je sve otključano za ovu prazničnu pogodnost. Valjda im je tako lakše da posle ugase.

Dobro su se setili da taj hbo+ može da se deaktivira kroz aplikaciju.
Ako bude radilo

Ne može. Gledao danas šta je čovek pitao i nema dugme 🙂

Na iris platformi ubaceni "novi" kanali na poziciji 185 Fashion TV 4k (FTV UHD), na poziciji 649 Srpska TV HD i na poziciji 675 Freedom tv.

Nazad
Vrh Dno