Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Iris go ne može na mi box?
 
Update za IRIS GO:

Jutros su Arene Sport 6 i 7 proradile, dok Arena Sport 8 i dalje secka.
 
Videh posle, svakako hvala :)
 
Jer moze Iris aplikacija da se instalira na Mi ili Amazon tv stick-u?
 
Probam 3.0.5 verziju na nekom kineskom boksu T95M,radi ali mi je rezolucija nikakva.

Automatski odabir rezolucije je stikliran, ne dozvoljava mi ručno da odaberem rezolucije, ni onu najbolju HD.

Da li to tako treba,kada se gleda preko Android boksa, ili ima neki lek?
 
Smanji rezoluciju ili video protok ,bar se tako resavao problem na staroj MTS Go app.
 
Eon radi na svim mrezama samo sto su kanali iz "njihove kuhinje" (N1, Nova S, Nova Sport, Sk kanali...) blokirani na telekom ip adresama, bivsi RV korisnici nisu blokirani, na mobilnim mrezama takodje nisu blokirani itd ...

Resenje VPN ili vec nesto ...
Ako imaš "EON van mreže", uslugu koja nije vezana za kablovski priključak, radiće i ti kanali koje si naveo, sa svim provajderima, uključujući i Telekom, MTS.
 
Poslednja izmena:
To smo valjda apsolvirali milion puta, problem je sto ljudi kad pitaju ne kazu sta ce da koriste van mreze ili u mrezi pozajmljene naloge.
 
Pozdrav, imam Iris go app na telefonu i radi preko SBB interneta. Da li postoji rešenje da aplikacija ne kastuje sliku na tv, probao sam kod sebe Eon box i Miracast usb, na oba neće mada je na ranijim cerzijama radilo na Miracast usb-u (ne mogu da se setim verzije jer nisam toliko često koristio aplikaciju)? Da li je neko probao da direktno preko adaptera Hdmi MHL direktno poveže telefon i tv i tako prebaci sliku?
 
Pokušavam upravo da gledam Čelzi na Areni 8, izbacuje me stalno. Tablet, telefon, EON box - svuda dobijam playback failed nakon 15 do 20 sekundi. Krene malo, zaštuca, pukne i ćao...
Vidim da se pisalo o tome da su sporne Arene 6, 7 i 8, međutim trenutno su izgleda sve kritične.
U nedelju za derbi je sve savršeno šljakalo, na dva uređaja istovremeno.
Nije do mreže, probao na dve.
 
Kao što sam ranije pisao, 50 odsto programa ima te probleme na Iris Go, ne samo Arena 6, 7 i 8.
 
na chromu radi normalno
 
Na Chromu, Na Mozilla Firefoxu i na Operi Arena 8 šteka. Probao sam preko sva tri browsera.

Od pre neki dan Arena 8 šteka i na android aplikaciji.

U pitanju je SBB mreža.
 
Isto je i na MTS mreži. Ne radi ni Federalna ni na Go ni preko STB. Piše greška u reprodukciji.
 
Opet se izgleda nešto kao popravilo, ako ništa bar Arena 1. Juče sam gledao Partizan (tv, eon box) i sve je bilo ok tokom cele tekme. Malo brine to što je generalno lutrija sa aplikacijom. Ispeglaće je možda za telefone, ali pitanje je da li će neka naredna raditi i na tv-u, kao što recimo 3.0.6. ne valja.
 
Opet se izgleda nešto kao popravilo, ako ništa bar Arena 1. Juče sam gledao Partizan (tv, eon box) i sve je bilo ok tokom cele tekme. Malo brine to što je generalno lutrija sa aplikacijom. Ispeglaće je možda za telefone, ali pitanje je da li će neka naredna raditi i na tv-u, kao što recimo 3.0.6. ne valja.
Kako upravljaš sa Iris GO aplikacijom na EON Box-u sa mišem?
Koliko znam nema Iris aplikacija za android TV verziju
Ima samo za telefone, tablete i računare
 
Pretpostavio sam nego pitah da mi potvrdi moju pretpostavku.
 
Kako upravljaš sa Iris GO aplikacijom na EON Box-u sa mišem?
Koliko znam nema Iris aplikacija za android TV verziju
Ima samo za telefone, tablete i računare
EON box ima jedan USB, tu mi je prikačen miš. Aplikacije tipa Air Mouse, Google Remote ili kako već beše, Xiaomi isto ima neku sličnu aplikaciju...mi se nisu baš pokazale najbolje. Miš direktno uboden u USB je najjednostavnija i najbolja opcija. Wireless miš nemam pa nisam ni probao, ali pretpostavljam da bi moglo i tako da se poveže EON-om.
Da, nema verzija za android TV ali uz pomoć par malih trikova se instalira. Pisalo se o tome i ranije ali ajde da probam ukratko da objasnim...
Trebaće ti .apk naravno, mislim da sam Iris skinuo sa Apkpure ako se dobro sećam. Verzija 3.0.5. radi dobro, 3.0.6. koči. Sledeći korak je instalacija istovremeno i na TV i na telefon (ili komp) aplikacije koja se zove Send Files to TV. Pokreneš aplikaciju na oba uređaja i sa kompa (ili telefona) prebaciš (bluetooth) prethodno skinuti Iris .apk na android (EON) box. Nakon što je instaliraš na TV, sledeći bitan korak je da sa Play Store-a skineš aplikaciju Sideload Launcher i iz nje pokreneš Iris.
Send Files to TV ti više ne treba nakon toga, slobodno je obriši sa svih uređaja.
 
Poslednja izmena:
Gde se na ugovoru nalazi pass za aplikaciju iris go? Kako uopste pristupiti? Znam korisnicko ime ali ne znam gde je lozinka
 
Ocito ima nalog jer kad pokusam da ga napravim sa JMBG dobijem obavestenje da nalog vec postoji i mogu da resetujem lozinku, ako to uradim zanima me hoce li se sta sjebati na ovom boxu od irisa, jer kontam da je na njega prijavljen korisnicki nalog i lozinka. Samo ne znam jel se mora ponovo posle kucati lozinka na box. Kod sestre sam, ona to ne zna, zet na poslu i et.. ne bih da petljam svasta.
 
aplikacija preko dekstopa tj pregledača je očajna
nekad kasni zvuk, nekad vraća unazad kanala a nekad se kanali pomešaju

za android ne znam kakva je
 
Do skoro mi je Iris Go 3.0.5 radio na android Nvidia Shieldu.Od danas mi na svim kanalima javlja playback failed.
Ne znam šta može biti.
 
ja sam na android tv-u (fox) do skoro imao staru mts aplikaciju i radili su kanali normalno,od danas uopste ne prikazuje kanale tj kada idem na televiziju samo crno..mislio sam da ce update na iris da resi problem ali tu izbacuje neki codec playback eror.
da li neko ima savet kako resiti
 
Nazad
Vrh Dno