Šta je novo?

iRemote - Daljinski upravljac za iTunes, domaca aplikacija made by myself :)

Ne koristim iTunes, ali mi Market prijavljuje da app nije kompatibilna sa mojim SGS2. Verovatno zbog toga sto koristim izmenjeni lcd density.
Da li tvoja app koristi dinamicki layout? Da li mozes da sredis app tako da radi sa bilo kojim lcd density podesavanjem?

Što se tiče dizajna mogli ste ovaj donji deo da napravite lepše.

Ne koristim iTunes, ali mi Market prijavljuje da app nije kompatibilna sa mojim SGS2. Verovatno zbog toga sto koristim izmenjeni lcd density.
Da li tvoja app koristi dinamicki layout? Da li mozes da sredis app tako da radi sa bilo kojim lcd density podesavanjem?

Mozes da koristis sa bilo kojim DACP serverom.
Nema nikakvih filtera u manifestu, ali cu dodati any density flag u sledecem update-u.

Što se tiče dizajna mogli ste ovaj donji deo da napravite lepše.

Predlog neki? Sta fali ovome? :)

Da bude više flat, i da nema tako jak prelaz. Mada to je moje mišljenje. Ovako nešto, što sam na brzaka smislio

unnamed.png

Poslednja izmena:
Nije losa ideja. Mada u nekoj od sledecih verzija cemo ponuditi skinove.

Ne znam nema ni 24h na marketu, videcemo kako ce ljudi reagovati na sve.

U pravu je telep, ovaj iphone-like gradijent dosta odudara od android ics-a, a vidim da ste temom njega ciljali.

Dodat je update, stavio sam any density flag na true, pokusaj sada da skines?

@nnnn:
Market i dalje tvrdi da app nije kompatibilna sa mojim sgs2!?

Nazad
Vrh Dno