Šta je novo?

irda ili kabl za k300i

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Poz :)

Rodjaka ima se k300i ali nema kabl za njega, pa da joj reshim taj problem za ng...

Da li je bolje da joj kupim kabl za njega ili usb irda, poshto se isti moze koristiti i za programiranje daljinca za upravljanje kompom? Irda koliko sam video na pc berzi moze da se nadje za nekih 800-900 din...ako neko zna jeftinije... ;)

A ako je ipak bolji kabl...koja je njihova cena i `de bi ih mogao naci najpovoljnije? brzina prenosa podataka nije bitna, hoce li chekati 30 sekundi li 2 minuta, stvarno nije bitno...

Koliko je meni poznato, nema univerzalni a nema ni svaki svoj. Recimo sa k500 moze na k700, ali ne moze na k750 i te varijante.

Nemoj da kupujes kabl za bilo koji telefon, sem ako ti nije neophodan za nesto, recimo flesovanje. Jer kada menjas tel treba o5 da kupis kabl. Ako kupis ic, moci ces da komuniciras i sa sledecim telefonom, a jos ako imas i bt, obezbedjen si za koji god fon da uzmes.

Znaci, kupi ic, i ako ga budes prodavao, mnogo ces ga lakse prodati nego bilo koji kabl.

Toliko.

dr. tiristor, tako sam i mislio, ali poshto sam ja najobichniji korisnik telefona, morao sam da pitam ;)

uzecu joj neki usb infrared...jes` da novi telefoni nemaju infrared al` shta je tu je :)

Zna li neko `de je najjeftiniji isb irda? :)

Nazad
Vrh Dno