Šta je novo?

IrdA drajveri za Nokiu 7200

sneza021

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2007
Poena
301
Imam problem,
zagubila sam instalacioni Cd koji sam dobila uz IC adapter (model: MA-660),formatirala sam HD i ostala bez drajvera..sve što sam uspela da skinem sa neta ne šljaka!:wall:
Ko ima nek okači ili mi pošalje na pp,please!!!

Ne treba tebi za Nokiu, vec za ic adapter.
Kako ti se irda prijavljuje u device menageru?
Da li ti trebaju drajveri ili sama aplikacija, nesto mi nije jasno....

I ja sam imao isti problem samo sa MA-620. Nikako nisam mogao da nađem odgovarajuće drajvere na netu, pa sam ih DoubleDriver-om isčupao iz Win-a. Posle sam imao veliku muku dok sam ih instalirao tj. uspelo mi je tek nakon druge reinstalacije Windows-a. Nije mi jasno zašto ga XP sam ne prepozna, a trebalo bi.
Ako želiš mogu ti poslati svoje, mada nisam siguran da li i koliko dobro će raditi kod tebe...
Moj savet: batali Irda i kupi Usb kabl, mnogo bolja (brža veza).

U device manageru mi prikazuje Mobile Action MA-660 usb adapter
Na netu sam nasla drajver MA-660,instalirala ga pa zatim i sam adapter..
Pred kraj instalacije adaptera trazi mi fajl MA-620.sys???
U propertisu adaptera na kraju stoji sledeće:This device cannot start. (Code 10)
U cemu je problem?

p.s
Speeder- pošalji ako nije problem,da probam..

I meni se isto tako ponašao. Pokušavao sam 300 puta i jednom sam konačno uspeo, ni sam ne znam u čemu je bila caka.
Evo, stavio sam ti attachment. Normalno započni instalaciju i kada ti bude tražio MA-620.sys upotrebi fajl koji sam ti okačio. Ja sam svoj Irda uspeo da instaliram samo uz pomoć tog fajla. Srećno!

Prilozi

• Mobile Action MA-620 USB Infrared Adapter.zip
    15.7 KB · Pregleda: 115
Poslednja izmena:
Nažalost ništa nisam uspela da uradim..
Izgleda da cu morati da uzmem kabel..posle svakog formatiranja HD ja se zezam sa infraredom..:(((
Tebi Speeder hvala u svakom slucaju..
Ciao!

Nazad
Vrh Dno