Šta je novo?

iRacing

sammy

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
515
Vozi neko ? :)

Nedavno se priključio, na zadnjoj nedelji treće sezone, taman da udjem u štos za početak četvrte.
Krenuo prvo čuveni Mazda kup, da izadjem iz Rookies, prešao onda na formulu, oval i dirt nisam ni pipnuo, možda mi oval bude interesantan kasnije ali za sada ne.
Planirao da krenem gt4 i uzeo Aston Martina, super je ali prva nedelja četvrte sezone je po kiši, nešto mi i ne ide po jakom pljusku pa sam se fokusirao na F4, tamo mi se potrefila jednom samo neka mlaka kišica, uglavnom je magla i suvo ove nedelje, zavisi do regiona tj. kupa. Odlična mi je formula, mislim da ću tu da stavim glavni fokus a gt4 kako kad, ako mi odgovara staza.
Dobra fora je što na klik može da se napravi AI sesija koja uzima sve parametre zvanične rangirane trke, nije loše za vežbanje nepoznate staze itd.

Trebalo je preživeti prvu krivinu, imao sam dosta sreće, da nisam na startu pustio ovog žutog iza završio bih kao on, ali zato ima i trka sa puno nesrećnih okolnosti, sve je to ok :)
Obično prodje sve u redu ali ako jedan zezne na nezgodnom mestu a na početku trke kad je i najveća gužva, onda obično nastaje karambol.
Najbolje je krenuti iz prvih pet, ali nije lako to postići, posebno ako se ima 50+ godina, refleksi nisu kao kod 20+, što je negde većina igrača, treba i mnogo vežbanja ...
Dobra je F4 ali mislim da ću da predjem malo na Super Formulu Light a kasnije i Formulu A

Najludje od svega je što je taj žuti jezivo brz, što sam provalio odmah i na startu, ima fora za to ali nemam vremena da se zezam sa time, uglavnom lik me prestigao na kraju prvog lapa i pored toga što se slupao bio :D
Mada mislim da je imao sreće i da se dobro izrotirao a nije ni oštetio vozilo izgleda.

Japanske staze su mi uvek bile zanimljive, nemam mnogo iskustava sa Okayamom, svega par puta sam vozio na njoj, ali svidja mi se.
C klasa sam u formuli trenutno, na oko 3.60, na 4.0 je instant promocija u B klasu, ne mora da se čeka kraj sezone gde je dovoljno biti iznad 3.0 da bi se napredovalo u sledeću klasu.
Tako da mi je to bio cilj na ovoj trci, što manje incidenata ako je ikako moguće :D
Pred kraj gume su malo zezale ali sve u svemu solidno na kraju ispalo.

btw svidja mi se u iRacing što nije potreban overlay uopšte, meni barem, posebno za VR.
Mapirao sam na volanu 5 dugmeta za crew chief, da mi javi trenutnu poziciju, koliko je ostalo do kraja, broj incident poena i ko je napred i iza i sa koliko sekundi, više od toga mi ne treba.

Nazad
Vrh Dno