Šta je novo?

IR Blaster za Klima uređaj

Učlanjen(a)
31.10.2019
Poena
495
Pozdrav da li neko zna kako da IR na Xiaomi telefonu podesm daljinski za klima uređaje marke Vox, jer te marke uređaja nema pri izboru. Da li postoji neka alternativa da se izabere drugi modela koji bi moga da "kontolise" Vox modele?

Ja bih probao par zvucnih Brandova pa da vidis samo bar da mozes da palis i gasis. Ako to ne radi, moj savet i ogromna preporuka je da za male pare uzmes Smart IR, kao univerzalni daljinac kojim preko interneta kontrolises sve uredjaje u kuci. Radi 360 pa mozes i TV i sve sto mu se nadje na putu. Ja imam tu jednu kocku i radi fenomenalno. Kontrolisem preko Alekse cak glasom da pali i gasi klimu. Za nekih 15ak evra, ne postoji bolja stvar.

1664962069693.png

Ja bih probao par zvucnih Brandova pa da vidis samo bar da mozes da palis i gasis. Ako to ne radi, moj savet i ogromna preporuka je da za male pare uzmes Smart IR, kao univerzalni daljinac kojim preko interneta kontrolises sve uredjaje u kuci. Radi 360 pa mozes i TV i sve sto mu se nadje na putu. Ja imam tu jednu kocku i radi fenomenalno. Kontrolisem preko Alekse cak glasom da pali i gasi klimu. Za nekih 15ak evra, ne postoji bolja stvar.

Pogledajte prilog 358187
Hvala na predlogu, moram uzeti u obzir

Pozdrav da li neko zna kako da IR na Xiaomi telefonu podesm daljinski za klima uređaje marke Vox, jer te marke uređaja nema pri izboru. Da li postoji neka alternativa da se izabere drugi modela koji bi moga da "kontolise" Vox modele?

Ima 2-3 dobre aplikacije na Google play store za to. Ja koristim Note 4x za kontrolu klime, pojačala, televizora. Kada dođem kući mogu da napišere koje, jer mi taj mobilni služi samo za to. Nema karticu.

Ajde, ako ti nije problem

U pitanu su :

• AnyMote - Hi Fi, jako je dobar, ali. Besplatna verzija može samo jedan daljiac. Po meni je najbolji
  • Lean Remote - Hi Fi , dobar, ali ne kao AnyMote
  • Mi Remote - Klima, Pojačalo, Televizor
  • Sure - Klima, pojačalo, Televizor, RGB svetlo i obično za dečiju sobu.

Тек сад видех тему, нисам нешто ни активан, јеси ли решио проблем? Негде сам на форуму нашао на коју алтернативу иде и то запамтио у белешкама, пробај Konka, код мене ради.

Najbolja aplikacija za klime po meni, uz Sure, je Smart Remote fabrički od Huawei. Ima je na Huawei P30 Pro preinstaliranu. Uz nju sam dodao i Mi remote za Mi box i Mi TV da se nađe. E sad, ne znam da li Huawei Smart Remote može da se skine za druge telefone, ali ona sigurno ima Vox brand u izboru - ja koristim za moju Vox klimu. Sure sam koristio pre, na Samsung S5 i bila je vrh.

Evo, ja nisam znao da je Vox isto što i Aux da nisam slučajno naleteo na ovu temu. Naravno, probah na Mi Remote Aux za Vox i stvarno radi. Ali nisam znao.

Nazad
Vrh Dno