Nadam se jer ja imam web os.da sam znao nebih ga kupio.WebOS i Tizen sledeće? 🤔
Uradio sam je tj imam jos neke ispravke radi super i na LG iz 2018 godine. Još par dana testiranja i predajem LG na proveru pa par nedelja treba da oni prihvate ili odbiju. Ko želi da proba mogu da postavim ipk pa da preko devmode ubaci na tv, jel radio ko to?Ako moze verzija za web os.to bi bilo super.
Jel to može na web os2.0?Uradio sam je tj imam jos neke ispravke radi super i na LG iz 2018 godine. Još par dana testiranja i predajem LG na proveru pa par nedelja treba da oni prihvate ili odbiju. Ko želi da proba mogu da postavim ipk pa da preko devmode ubaci na tv, jel radio ko to?
Uh ne verujem, ja sam probao na 3.5, to je neka donja granicaJel to može na web os2.0?
Imam jako stari TV
E još da skinem gaće je ostalo 😁😁😁 gledao sam i za iPhone ali je užasno koliko su zahtevni oko app da bi je prihvatili na njihovu prodavnicu, baš baš bih morao da je osakatim a pitanje je koliko ljudi bi je koristilo preko mac i iphone. Kad sve završim ostale videću šta može da se uradiMacOS možda? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari