Šta je novo?

IPTV U NEMACKOJ

Alenaki

Poštovan
Učlanjen(a)
16.01.2016
Poena
54
Pozdrav imam jedno pitanje, Imam kuci ovde u Srbiji iptv Tlekoma i imam ga na dva uredjaja u kuci sad u skorije vreme planiram da idem za Nemacku Pa me zanima da li je ikako moguce da ponesem jedan od ta dva uredjaja i da oni rade i u Nemackoj Na Vodafonovom internetu i Ruteru? Hvala svima unapred

Ne.

Moze. Treba ti samo VPN koji ce da maskira ip kao d asi u srbiji. Ja sam to radio bas u Nemackoj sa Mts iptv. Samo vpn ti treba iz Srbije.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Moze. Treba ti samo VPN koji ce da maskira ip kao d asi u srbiji. Ja sam to radio bas u Nemackoj sa Mts iptv. Samo vpn ti treba iz Srbije.

Eto vidiš to nisam znao.
Koju si apk koristio za vpn

Sent from my Huawei Y7 prime

E vidis, ja sam malo u tome pa sam podigao svoj vpn na linuxu bas da bih probao ovo pre puta.
Evo kako sma koristio. Laptop zakacim na wifi koji ti je dostupan u Nemackoj. Isti laptop napravi Vpn ka mom serveru i pokrenem web iptv preko mts sajta. Mts me vidi kao da sma u Srbiji i voila....
Proguglaj vpn srbija
Express vpn, nord vpn...

E vidis, ja sam malo u tome pa sam podigao svoj vpn na linuxu bas da bih probao ovo pre puta.
Evo kako sma koristio. Laptop zakacim na wifi koji ti je dostupan u Nemackoj. Isti laptop napravi Vpn ka mom serveru i pokrenem web iptv preko mts sajta. Mts me vidi kao da sma u Srbiji i voila....
Proguglaj vpn srbija
Express vpn, nord vpn...

Dobro to razumem, ali to znači da možeš samo da koristiš "mtstv go" aplikaciju za gledanje TV-a.

Sent from my Huawei Y7 prime

E vidis nisam se setio za set top box.
Ali nece ti ni trrbati. Za 30e imas android box sa aplikacijom i opet lepo. Nije bas jednostavno ali uz malo truda moze da se zavrsi.

Da moze ali je problem sto vecina free vpn nema server u srbiji a i ako ima od lupam vasih 10mb vpn ce vam dati jedva dva kad se zakacite na server u srbiji, A dva nije dovboljno da bi ptv radio lepo

Nema vajde od free. Uzmi neki koji je 1 mesec free ali full pa ako radi onda krenes da placas...

Nadji stari komp, instaliras linux , otvoris neki port u tvom ruteru, podignes openvpn napravis nalog na noip i eto ti tvoj vnp koji je na tvojoj mrezi. Pogledaj neki yt tutorijalal toga ima dosta. Kupi ruter koji podrzava vpn u Nemackoj, ubaci u njega tvoj ptivatni vpn konfig i resen si preoblema. Pokrenes box koji budes imao i gledaj... Mozda ovako izgleda lako ili komplikovano ali se isplati...

Koristim nordvpn za madjarski iptv i video servise, koji ne rade van madjarskih geoip opsega.
Nisam do sada imao nikakvih problema i imaju srb servere i mozes 6 uredjaja da koristis po nalogu.
Naravno, ne koridtim samo za iptv.
Platio oko 70e za 2 god, prezadovoljan.

TT over 6X

Dl igara, malo torrent, skidanje mjuze itd...
Nord ima posebne servere zavisno sta zelis da skidas.
Sinoc naleteo u nekoj temi da valjda eon ne radi preko norda ako je na srb vec mora cro, treba proveriti ako to hoces da koristis

TT over 6X

Poslednja izmena:
Vrh Dno