- Učlanjen(a)
- 18.03.2005
- Poena
- 1,185
http://www.beotel.net/index.php?strana=52&vesti=1&sekcija=glavna&jezik=1&katv=1
Ne znam za vas, ali ja ovo čekam kao ozeblo sunce.
Ne znam za vas, ali ja ovo čekam kao ozeblo sunce.
@Besna Jagodice
Ovo je neka moja logika, IPTV bi trebalo da ide preko posebnih "virtuelnih kanala" i ne bi trebao da ti oduzima brzinu sa ADSL linka, ako se dobro secam korisnicima box paketa su povecali internet brzinu na 10 Mbita i mislim da su ljudi stavljali screen shotove da im toliko i ide net (oko 8,5 efektivno) plus imaju IPTV.
Znaci ako si blizu centrale (npr omogucava max ADSL od 20 Mbita), trebao bi da imas bez problema 2 STBa (nema veze da li vuce 3 ili 4 Mbita) + 10 Mbita interneta za surf.
Stvari se komplikuju ako si daleko od centrale (npr max ADSL 8 Mbita) onda ti u svakom slucaju nece ostati nista za surf.
Ovo vazi u slucaju da zelis da potpises sa Telekomom.
Ako uzimas IPTV zasebno od svog provajdera interneta (npr Telekom + SBB D3i) onda ce ti uzimati od brzine interneta...
osim sto si lost in time, izlgeda da si i lost in spaceidi na 192.168.1.1 u browseru pa username: telekom password: telekom
i stavi ovde screen shot.
Tako mogu da vidim po parametrima otprilike udaljenost od centrale...
pitaj beotel da li ce ti dati probni period da isprobas kako ce raditi. znam da kod telekoma dsl i iptv ne dele isti protok i ne smetaju jedan drugom (ako je linija dovoljno kvalitetna da izgura sve). ako ne daju probni period, uzmi sbb ili telekom, u zavisnosti od toga sta ti vise odgovara po ceni/uslugama. to lako mozes videti na njihovom sajtu i uporediti.dobro ima ko ovaj paket net i tv od beotela. trebam da uzmem to ili sbb za koji dan. uzeo bih beotel jer je jeftiniji, ali ovoh dana strasno zeza net pitaj boga kako bi radio tv. tako da ako neko ima neko iskustvo neka javi. i ne vidim nigde spisak kanala kod njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari