evo ja probao zahvaljujući iptv guruu salacue tvv preko tivimate i ott navigatora,za razliku od prošlog puta kada sam testirao preko njihove aplikacije sada je stabilnost bila puno bolja,sad da li je bilo do toga,mojeg isp-a ili nečeg trećeg ko zna,probao sam opet i sa njihovom app baš da vidim ali me je odmah iznervirala(ne vidi se cijeli naziv kanala,sk 4 kanal mi nije radio dok u tivimate/ott navigatoru radi super itd.) pa sam se prebacio nazad
što se tiče kvalitete kanala,fps i ostalim čudesima meni je najbolje mjerilo oko bez obzira što piše,evo npr. pustio sam milan-torino na sr areni 1 premium(fhd 25 fps) i na hr areni 4(fhd 50 fps) i slika mi je bila bolja na srpskoj,ono što je obično problematično kod sporta,pogotovo nogometa su brze kretnje,neoštrina odnosno muljavost trave i slike oko igrača i to mi je paradoksalno bilo bolje na sr areni sa 25fps,zašto je tako ne znam,do liste po mom iskustvu nije jer je obično tako i na drugim listama,domaćim i stranim, uz poneku povremenu iznimku sr arene mi u pravilu imaju bolju i oštriju sliku bez obzira na fps,sličan primjer poput hr arena su mi bein sport kanali po raznim listama koji isto tako iako imaju(ili program samo prikazuje tako) 50 fps a loše su kvalitete
jedan nivo više rekao bi da je kvaliteta uk/us(često i 60 fps) kanala a najviša razina koju sam imao prilike vidjeti su 4k 50fps kanali (SK 4k, v sport ultra hd,now sport 4k i sl.), na to je bolje se ne navući jer poslije gledanja takvih streamova sve drugo je loše a takvih kanala još uvijek je jako malo,to je čista preverzija kako to dobro izgleda bez obzira na veliki ekran i na blizinu gledanja...