Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

torpedoo

Cenjen
Učlanjen(a)
01.11.2017
Poena
115
Sigurno je bilo reci o ovome ali ko ce da izlista opet sve postove
Ne razume m se uopste o android boxu i iptv , jedino sto me zanima je da kupim pristojan android bo x i da mi instaliraju kodi da mogu gledati eon i ex yu kanale
Imam toshiba smart 43 os mu je linux , pa mi treba preporuka za dobar A box kojih ima brdo na KP
Predlog mozete dati i na pv
Hvala i izviniote zbog ponavljanja u temi
Pozzz
pronjuškaj ovde

cvijicj

Slavan
Učlanjen(a)
15.05.2011
Poena
245
Definitivno najjaca lista je ova Client Portal i hvala puno jos jednom Saletu sto mi je poslao. Fantastican izbor kanala, odlican kvalitet slike na mnoooogo kanala. Uzivam u gledanju EP-a sa stranim komentatorima bez da se cimam da jurim streamove koje malo malo pa secnu i ruse kompletan dozivljaj.

CR77

Poštovan
Učlanjen(a)
04.06.2016
Poena
95
Ima li ta Client Portal m3u?Ako ima,jel moze link na pm da se pretplatim na tu listu.

Stock

Slavan
Učlanjen(a)
07.09.2018
Poena
345
Definitivno najjaca lista je ova Client Portal i hvala puno jos jednom Saletu sto mi je poslao. Fantastican izbor kanala, odlican kvalitet slike na mnoooogo kanala. Uzivam u gledanju EP-a sa stranim komentatorima bez da se cimam da jurim streamove koje malo malo pa secnu i ruse kompletan dozivljaj.
ClientPortal, Nordic i KingBox, sjajno se dopunjuju i jedini kanal koji nedostaje povremeno je ABC na kome ponekad bude neka NBA utakmica (TNT, ESPN i NBA TV su tu ). :)

SaleLj

Zapažen
Učlanjen(a)
15.06.2021
Poena
15
Znam za gledanje IPTV, liste, plaćanje mesečno, godišnje već dugo (drug već godinama tako gleda TV).
Lično nemam preteranog znanja po pitanju IPTV, Kodi sam koristio..
Isčitao sam ovu temu od početka, pomogla mi je da na Hisense TV i SS IPTV unesem neku listu, tj. da neku listu koju imam smanjim i unesem (lista ima preko 30k items)
Moje pitanje bi bilo, na koliko ITEM je ograničen SS IPTV?
Tj. da li mogu da za svaku grupu koju imam u originalno listi napravim novu listu, koliko lista može da se učita u SS IPTV?

tigi

Poštovan
Učlanjen(a)
11.03.2019
Poena
50
Koja je najbolja app za gledanje iptv na LG tv? Smart IPTV je loša ukoliko lista ima puno serija, a i nema pretragu.
Duplex Play je dobra, ali preko Google Play se ne mogu trenutno pretplatiti.

Salac UE

IPTV Guru
Učlanjen(a)
06.09.2014
Poena
455
Moja oprema  
Laptop
LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ARH05
Mobilni telefon
Motorola Edge 30
Pametni uređaji
Amazfit neo; Fire Cube 2nd Gen
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Зар је тешко направити од једне листе неколико њих? Једну само за канале, другу за филмове и трећу за серије. И учитаваш ону која ти треба. Додуше, треба сести за рачунар и издојити десетак минута да се одради у ноутпеду.

tigi

Poštovan
Učlanjen(a)
11.03.2019
Poena
50
Зар је тешко направити од једне листе неколико њих? Једну само за канале, другу за филмове и трећу за серије. И учитаваш ону која ти треба. Додуше, треба сести за рачунар и издојити десетак минута да се одради у ноутпеду.
Nije veliki problem, ali kako onda riješiti ubacivanje novih serija/filmova? Ovako mi se automatski lista osvježava.

СалеКојот

IPTV Guru
Učlanjen(a)
13.09.2008
Poena
295
Koja je najbolja app za gledanje iptv na LG tv? Smart IPTV je loša ukoliko lista ima puno serija, a i nema pretragu.
Имаш овде две варијанте

Mkiptv је трајал верзија, али мени још увек ради нормално. Обе апликације траже м3у листу. Раде одлично са Клијент порталом. Имају и серије и филмове. Једино нисам тестирао убацивање превода у току пуштања филма или серије. Ја једино користим за пуштање 4к канала ове листе. За филмове и серије користим LG smart share са мог рачунара, где сам већ скинуо неки ухд филм и убацио превод.

Дао сам @страле пар м3у листи од Клијент портала. Њему се обратите ако испуњавате услове 😉

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet

E vidiš to je nešto što je "provajder" trebalo da omogući tj onaj ko mu je prodao "panel API" / Xtream Codes API. Da putem argumenata dodatnih u playlist link radiš filtriranje šta želiš da ti server vrati.
Pa sa bude include/exclude VOD i filtriranje Tv kanala po kategoriji/group-title.

I da onda može svako sa 2 grama mozga može da sastavi link (izmeni dobijeni /get.php link) koji prevodu znači "ne zanima me VOD & ne zanimaju me arapski, japaski, finski kanali".

Ali dobar deo "provajdera" (naročito ex-YU "trule kobile", "zet od tetke"... fazon) ne koristi kako treba ni stvari koje XC APi nudi sto godina nego tipa rokaju serije/filmove u "live" kategoriju a ne da će da rade "extended" implementaciju i dodaju tako neke stvari tipa include/exclude grupa.

SaleLj

Zapažen
Učlanjen(a)
15.06.2021
Poena
15
Za pravljenje više lista od jedne ogromne
bilo je pitanje, da li može
Pa naravno da ću uraditi, tj. već sam uradio nešto.
Smanjio listu izbacivši foldere(grupe) za filmove i serije.
Kažem opet, to je bilo pitanje, kao i koliko items može u jednu listu da se upload na SS IPTV na TV.
A pitao sam i koliko se listi može sačuvati u SS IPTV, ali je izgleda jedna, jer je @salacue napisao "upload koja ti treba".
Hvala na posrednim odgovorima.

kroki011

Cenjen
Učlanjen(a)
23.02.2009
Poena
195
Možda njegova lista nema te kanale, nisu ni sve iste liste od clientportala ( kao i kod drugih). Inače ima u clientportalu nekih 10-tak ABC kanala (NY, LA, Dalas, Chicago... verzije).

Stock

Slavan
Učlanjen(a)
07.09.2018
Poena
345
To su lokalne verzije, NBA se prenosi na ABC koji je za celu USA.

Salac UE

IPTV Guru
Učlanjen(a)
06.09.2014
Poena
455
Moja oprema  
Laptop
LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ARH05
Mobilni telefon
Motorola Edge 30
Pametni uređaji
Amazfit neo; Fire Cube 2nd Gen
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Za pravljenje više lista od jedne ogromne
bilo je pitanje, da li može
Pa naravno da ću uraditi, tj. već sam uradio nešto.
Smanjio listu izbacivši foldere(grupe) za filmove i serije.
Kažem opet, to je bilo pitanje, kao i koliko items može u jednu listu da se upload na SS IPTV na TV.
A pitao sam i koliko se listi može sačuvati u SS IPTV, ali je izgleda jedna, jer je @salacue napisao "upload koja ti treba".
Hvala na posrednim odgovorima.
Не. СИПТВ ти омогућава до 10 листи са уређаја и, чини ми се, исто толико са линка.
Тако да можеш комбиновати како ти одговара и унети све листе одједном

renne

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2007
Poena
515
Moja oprema  
Laptop
HP Omen 16.1
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra
Pametni uređaji
Samsung GW 42
Pristup internetu
  1. Optički internet
Na Duplex se pretplaćuješ preko Windows store

SaleLj

Zapažen
Učlanjen(a)
15.06.2021
Poena
15
Не. СИПТВ ти омогућава до 10 листи са уређаја и, чини ми се, исто толико са линка.
Тако да можеш комбиновати како ти одговара и унети све листе одједном
Hvala

boxiser

Poštovan
Učlanjen(a)
09.08.2016
Poena
55
Nisam vas baš najbolje razumeo ovo oko gledanja IPTV preko LG Smart TV-a... Da li postoji neka mogućnost gledanja Stalker portala preko macova, ili samo m3u liste?

weedman984

Poštovan
Učlanjen(a)
07.04.2017
Poena
80
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 11400 LC-CC-120
Matična ploča
Asus Prime B560M-A
RAM
16GB Kingston Fury Beast
GPU
ASROCK RX 6500 XT Phantom Gaming D 4GB GDDR6 64-bit OC
Storage
Kingston SSD 500GB KC2500 m.2 + KINGSTON A400 480GB
PSU
COOLERMASTER MWE Bronze 650W V2
Kućište
MSI MAG Vampiric case
Monitor
24" Samsung LC24F390 VA
Miš & tastatura
Crni xD
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
SSIPTV može samo jednu m3u listu. Ima i fora preko dropbox-a da ubaciš još ali se nisam zezao sa time, @SickMF zna više o tome, pisao je par strana iza...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno