Šta je novo?

IPTV ili satdish i HD hunting?

Nanoman0

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
319
Dakle, planiram da za par dana uzmem Open IPTV sa HD paketom dok u telekomu traje HD promocija. Podneo sam zahtev, tehnickih mogucnosti za HD imam. Paralelno sa tim razmishljam o alternativama (SBB ne mogu da uvedem u zgradu, a KDS na pitanje HD ima odgovor MUuuu?!)

Moje pitanje je: Sta bih mogao da ocekujem ako bih pribavio Sat opremu...tanjir i neki HD risiver? Imate li nesto da preporucite, a najvise me zanima sta bih od HD kanala mogao da nahvatam sa neba i kako uopste danas stoji situacija na tom polju, ima li smisla ulagati u to, koliko se cesto menja ponuda kanala i koliko cimanja ima oko svega? Nadam se da neko moze da mi da odgovor, ja kao sto se i vidi, nemam iskustva sa SAT kanalima zadnjih 10 godina, pa sam totalno u rebusu :S:

Pronasao sam ovu stranicu . Jel to sve sto je trenutno slobodno?
Uostalom, kako se danas otkljucavaju paketi kanala ili pojedinacni kanali, koje su cene, kome se placa?

Imas razne male programcice danas za to,odnosno plugin-ove za maticni program,preko koga hvatas signal.Kanala vec ima sve vise u HD-u.Postoji vise nacina da gledas trazene,sve zavisi koji plugin koristis,tako da nemas u sustini problema.Po meni je najbolja Technisat Skystar Hd kartica.Ako te interesuje detaljnjije na P.M.

Poslednja izmena:
Sa SS2 HD neces uhvatiti nista kvalitetno free.Jedino CS ali to je vec piraterija....

Nazad
Vrh Dno