Šta je novo?

IPRO A1 Mini recenzija - iskustvo

dr.jare

Cenjen
Učlanjen(a)
14.02.2014
Poena
155
Kupio sam ovaj najeftiniji telefon na trzistu da bih ga koristio na poslu zbog specificnosti posla i prvi glavni nedostatak mu je sto nema vibraciju na poziv. Znaci na nekom bucnom mestu neces znati da te neko zove. Ponekad izgubi mrezu i ako na displeju stoji pun signal mreze pa mora da se ugasi-upali i dobije mrezu (isti problem ima i NOKIA 105 2023). Ponekad svetlo-baterijska lampa sama se ukljuci pa telefon mora da se otkljuca, da se udje u meni, pa da se nadje ikonica u cijem podmeniju svetlo koga su kinezi preveli kao "baklja" i iskljuci. Nema osvetljenu tastatur pa je pri slabom osvetljenju nemoguce kuckati poruke. Inace opcija za kuckanje poruka je katastrofa sa velikim i malim slovima itd. Sitni nedostaci su: prevod na Srpskom je los ali razumljiv. Zvucnik i mikrofon su losi ali moze da se koristi. Znaci ocena od 1-10 bila bi nula...

Ima DnD (ne uznemiravaj), što vidim kao glavnu prednost. Vidi i SDXC karticcu od 64GB, pušta muziku, radio bez slušalica, zvučnik preglasan, spikerfon takođe. Za 10€ ima i više nego dovoljno.

uji, nemoj da se ljutis ali ove prednosti koje si naveo su za malu decu predskolskog uzrasta da se igraju... pa si u skladu sa tim mogao da navedes da ima dve besplatne igrice, kameru od 0,08 Mpix, Dual SIM, TFT Color ekrana itd...
A sto nema ono osnovno cemu bi trebao da sluzi jedan mobilni telefon a to je vibracija na poziv, svetlo na tastaturi, da ne baguje gubljenjem mreze itd. to nije bitno...
Prednosti koje bih ja naveo je da je malih dimenzija i otporan na mehanicka ostecenja (padovi, gnjecenje...)

Vrh Dno