P9GURU
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2004
- Poena
- 309
Pre par dana sam kupio iPOD Video 30GB ali imam problema tokom prebacivanja Video spotova i filmova.Konvertiranje traje 3 puta sporije nego vremenska duzina video zapisa i kad pustam video spotove i filmove na iPOD nemam zvuka.Probao sam sve opcije na iTUNES za konvertiranje i prebacivanje Video zapisa , ali nije mi jasno jeli ovo problem nekompaktibilnosti izmedju iPOD-a i postojecih video formata (avi,mpeg,wmv) ili problem tokom konvertiranja sa iTUNES.
iPOD Firmware je 1.1.2. (26.06.2006) i prebacivanje video-a sam isprobao na tri razlicita kompjutera,svaki put sam formatirao iPOD tokom instaliranja na ovim racunarima, ali opet isto .Postoji li neki drugi software za konvertiranje i prebacivanje video-a na iPOD ili da se pomirim sa "nemim filmovima u boji " kao u doba Charlie Chaplin-a !
BTW , postoji li drugi firmware za ovaj model ?!
Thnx !
iPOD Firmware je 1.1.2. (26.06.2006) i prebacivanje video-a sam isprobao na tri razlicita kompjutera,svaki put sam formatirao iPOD tokom instaliranja na ovim racunarima, ali opet isto .Postoji li neki drugi software za konvertiranje i prebacivanje video-a na iPOD ili da se pomirim sa "nemim filmovima u boji " kao u doba Charlie Chaplin-a !
BTW , postoji li drugi firmware za ovaj model ?!
Thnx !