Šta je novo?

iPod uništava desnu slušalicu

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Prve slušalice koj sam dobio uz iPod(classic 80gb), radile su neko vreme i onda je riknula desna. Druga, isto, treće isto, danas uzmem nove, rade tri pesme desna kreće da se gubi. DA NE POVERUJEŠ, došli mi da ih razbijem. Tako da, uzmem lepo ja da proverim sluške na drugim sistemima, rade savršeno, kako god da cimam kabal rade vrhunski. Druge sluške stavim na iPod, opet se gubi desna, treće sluške, isto.
Pretražim malo net kad naiđem na jednu temu gde gomila ljudi ima ISTI problem. Riknjava im desna slušalica na iPodu, za ne poverovati.

Ovu temu sam otvorio čisto da vidim da li neko ima taj problem, ako ga je rešio, kako ?

Ja bih pre rekao da tebi "šmercuje" desni kanal na samom ipodu

Možda je samo problem u konektoru za slušalice na iPodu. On često strada na mp3 plejerima (zbog stalnog vađenja i ubadanja slušalica), meni se to desilo na MSI 533, samo što je on zakidao levu slušku. Ne bi trebalo da bude problem da se to sredi, ako kod nas uopšte postoji neki kasvetan servis za iPod.

verovatno misli da se 'odlemio' konektor za slusalice. preventiva bi bila da napravis mali produzni kabl koji je nonstop utaknut u ipod.
nego, jesi siguran da je konektor utaknut skroz do kraja? glupo pitanje, ali desava se cesto da nije..

Nazad
Vrh Dno