Šta je novo?

ipod slusalice

paloma

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2008
Poena
320
Koje mi slusalice preporucujete za ipod nano 4? Isprobao od telefona, nokia, samsung, sony, i nijedne ne rade dobro, negde ima samo vokala, negde samo muzike.

Sve zavisi koliko si para spreman da das, ja sam svojevremeno za Ipod uzimao Vivanco slusalice i bio sam veoma zadovolja.
Cena je bila oko 25e

Trebalo bi da napišeš okvirno kojim budžetom rasplažeš za slušalice i kakvu muziku slušaš pa da se daju predlozi.

Na kp imas bubice od od AKG cena je od 25 do 60 evra,sad sve zavisi od tvog dzepa... A kvalitet je vrhunski.

Ima li neko iskustva sa Apple EarPods slusalicama?Kakvog su kvaliteta,da li su vredne kupovine?

Poslednja izmena:
Mislim da su to dobre slusalice.

+1
Koristim Sennheiser CX 300 II i prezadovoljan sam. Imam i od iP5 sluške, ne mogu da im priđu (ni cenom ni kvalitetom ***, koliko para toliko muzike u ovom slučaju).

sennheiser mx370, najjeftinije njihove bubice, a opet mnogo bolje od eplovih.

Ima li neko iskustva sa Apple EarPods slusalicama?Kakvog su kvaliteta,da li su vredne kupovine?

Ja sam vrlo zadovoljan tim novim slušalicama koje idu uz iP5 - ne kažem da su najbolje ili tako nešto, ali zvuk je sasvim solidan za moje pojmove.
Lično ne podnosim bubice sa gumenom izolacijom i tu vidim još jedan plus za EarPods pošto su vrlo udobne i ne vrše pritisak na unutrašnjost uva.

Meni je baš ta njihova plastika neudobna, tvrda za uho.

Nazad
Vrh Dno