Šta je novo?

iPod shuffle nece da svira?

Hattala

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
495
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pazarih ipod shuffle 2nd generaciju ,napunih ga i ubacih par pesama ...i mrka kapa :whip:

Na dockingu se punio i prebacio pesme razlicitih bitrate ali ne preko 320 . Kad pustim preko winampa dok je na dockingu radi ok.Medjutim kad ga skinem i nakacim njegove sluske ...nista :wall:

Kad pritisnem play ,naizmenicno svicka narandzasto/zeleno par sekundi i nissta... :crash:

Nikad nisam koristio ovo pa da ne treba neki instal necega i slicno...evo sad sam skinuo itunes i updateovao firmware ali ..isti percin .

heeelp

a kako si prebacio pesme???
pomocu iTunes-a ili samo iskopirao na doticni??

Samo iskopirao .A preko itunes nisam nasao kako se kopira..mada sam cackao nekih 5 min i digao ruke .

Jesam...engleski znam ko baba Nasta pa sam preleteo samo :,,:
Oces reci da sam prevideo nesto :laugh:

sredjeno...aa de su ona stara dobra vremena,samo kopiras mjuz na stick i peva li peeevaaa...

iPod ide na lakocu koriscenja. Instaliras onaj glupi program i procitas uputstvo i onda svira :)

A da bi izbegli novu temu kroz jedno 7 dana pod naslovom "WTF iTunes mi obrisao svu muziku za iPoda", savetujem ti da pazljivije procitas uputstvo i prvo vreme pazljivo citas sta pise pre nego sto kliknes neko OK ;) I pogotovo vodi racuna ako ga budes kacio na neki drugi racunar, da je ugasen auto-sync.

Nazad
Vrh Dno