Šta je novo?

ipod photo servis

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
ipod samo pokazuje onu ikonicu tuznog smajlija.itunes ni windows ga ne prepoznaju.
probao sam da ga ubacim u disk mode,ali ni to ne pomaze.
e sada,prvo da pitam,ima li nekog resenja koje moze da pomogne u home radinosti.
e sad,ako nema,da li ima neki servis u bgu koji moze da resi taj problem,po nekoj pristojnoj ceni...

Home radinost verovatno ne moze pomoci,ako ne bi da se cimas da kupujes alat za otvaranje (ili improvizujes) i da sam menjas deo koji je u kvaru,a spisak smajlija mislim da imas na apple sajtu,mada je sigurno disk,koji samo treba da nadjes kod nas! :)
Ako hoces da se igras sam,prosetaj eBay-om pa zamoli nekog odavde da ti kupi delove koji ti trebaju i vozi,a ako neces nosi u apple servis,imas na apple.co.yu spisak dilera!
Pozdrav ,)

ma mislio sam da cu moci sam na brzaka da poravim (da je neka kombinacija dugmica,ili nesto slicno),posto mi bas treba za sutra posto idem na skijanje,pa da se nadje.ali nema veze,imam i neki mini,tako da ce i on posluziti...

inace,bio sam danas na andricevom vencu.nasao sam adresu na appleovom sajtu.ocekivao sam neku veliku prodavnicu,ali sam nasao (jedva) neku zavucena vrata,a servis cak i nije radio...
onda sam otisao u comtrade i oni su mi dali telefon servisa,tako da cu njih zvati kada se vratim.
necu bas da se igram sa otvaranjem,ipak je ovo malo skupa igracka,a i ako nema delova u bgu,komplikovano mi je da se cimam sa ebayom.

hvala u svakom slucaju.
javicu naravno sta sam uradio za koju nedelju...

Kod tuznih smajlija ne pomaze restart,mislim cak i da je flesovanje beznadezno,apple je to do j... usavrsio i mislim cak,nisam bas siguran,da postoji nekoliko vrsta smajlija koji imaju svaki svoje znacenje,po tome se zna sta crkava,tako da je dijagnostika pojednostavljena do maksimuma!
Pozdrav ,)

93936_4.gif

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61771

Preporucujem ti da ides tamo u Maksima Gorkog, oni su OK. Ili u Vuka Kradzica oni su Premium Reselleri ali nisam bas siguran da imaju sopstveni servis.

Imam neki utisak da će ovo da bude skup poduhvat. Moja (mala) iskustva s gospodom iz Maksima Gorkog su prilično negativna. Kada sam tražio zamenu baterije na mom Ipod Miniju, tražili su mi 120€. Žvaka je bila da ja njima ostavim Ipod, pa oni njega šalju negde u inostranstvo na zamenu baterije, pa za mesec-dva ja dobijem spravu nazad.

Aj, baš me živo interesuje kolko će da traže za neki "ozbiljan" servis.

"Zamena baterije" se odvija tako sto iPod posalju Appleu koji ti onda posalje nov iPod (isti model) - samo sto ova usluga u Americi kosta 50$. 120€ je besmisleno skupo. Cuo sam da ljudi menjaju baterije i stavljaju neke ne-Applove koje su cak i mnogo bolje (duze drze) ali nemam pojma ko to radi.

To odradis sam,jer na nekoliko sajtova koji se time bave lako mozes da narucis za 30-40 US$ bateriju oko 1/3 jaceg kapaciteta i sav potreban alat i semu za otvaranje i zamenu,odlicna stvar,iPod je jako popularan pa je 3rd party podrska za njega sjajna samo ako imas kredinu karticu!!
Pozdrav ,)

Vrh Dno